Skip Navigation Links

Akdeniz Belediye Meclisi Toplandı

Akdeniz Belediyesi,Barış,Bahçe ve Mahmudiye mahallelerinde kentsel dönüşüm uygulaması için harekete geçti

Akdeniz Belediye Meclisi Toplandı

Gündem   A+a-

Akdeniz Belediye Meclisi, Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nı yaptı. Belediye konferans salonunda yapılan toplantıya, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Fazıl Türk başkanlık etti. Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki birleşim tutanak özetleri oylanarak kabul edildi. Gündemin 3'üncü maddesinde yer alan, Akdeniz Belediyesi'nde 657 sayılı yasa kapsamında çalışan memurlarla Toplu İş Sözleşmesi yapmak üzere başkanlık makamına yetki verilmesi ile ilgili teklif, tüm meclis üyelerinin oybirliği ile onaylandı.
Gündemin 5'inci maddesinde, Barış ve Bahçe mahallelerinin bir bölümünü kapsayan 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı' ilan edilmesiyle ilgili teklif görüşüldü. Tüm komisyonlara ayrı ayrı havale edilen teklif, Bahçe, Barış ve Mahmudiye mahallelerinin fiziksel durumunun ve çevre görüntüsünün iyileştirilmesi, kentsel yaşam standartlarının yükseltilmesi, her türlü teknik ve sosyal altyapıya sahip nitelikli yaşam alanlarının oluşturulmasını amaçlıyor.
Verilen önergeyle gündeme alınan ve mülkiyeti belediyeye ait olan bazı taşınmazların yasal çerçevede kurum ve kuruluşlara bedelli-bedelsiz olarak tahsis edilmesine ilişkin başkanlık makamına yetki verilmesine ilişkin teklif, meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi. Bir başka önergeyle gündeme giren maddede ise asansör yönetmeliğindeki değişiklikle periyodik asansör kontrol ücretlerinin belirlenmesine ilişkin teklif, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Temenni ve önerilerin ardından Kasım ayı 2'nci meclis oturumunun 6 Kasım 2015 Cuma günü yapılmasına karar verildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet