Skip Navigation Links

Başkan Akgül'den Teknik Direktör Arın'ın İstifasına Veto

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, istifa etmesine Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül'ün izin vermediğini söyledi

Başkan Akgül'den Teknik Direktör Arın'ın İstifasına Veto

Spor   A+a-

Geçtiğimiz haftalarda Adana Derbisi'nde aldıkları yenilgi ve sonrasındaki baskı nedeniyle istifa kararı alan Eyüp Arın, kaleci Fırat Kocaoğlu ile 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. Duygularına hakim olamayıp Adanaspor'dan ayrılma kararının kendisi için çok zor olduğunu anlatan Arın, "Sizler karşısında gözyaşı dökeceğimi hiç tahmin etmemiştim. Adanaspor'u sevmek böyle bir şeymiş demek. Adanaspor ruhumuz bambaşka. Onlar kaybettiğimizde belki ağlıyorlar ama biz kaybettiğimizde kan ağlıyoruz o yüzden benim için Adanaspor çok farklı. Buralarda bulunduysak Adanaspor sayesinde buradayız" dedi.
İstifa etmemesi için yoğun destek aldığını belirten Eyüp Arın, kulüp başkanı Bayram Akgül'e danışmadan istifa kararı almasını bir hata olarak nitelendirdi. Başkan Akgül'ün kendisine "Ağabeyimsin" dediğini söyleyen Arın, "Bir patronun, bir elemanına ağabeyim demesi onun kişiliğini yansıtıyordur. Gerçekten çok özel bir insandır başkanım. Israrla 'Seninle devam edeceğim' demesine rağmen ters cevap verip devam etmeme kararındaydım fakat özel bir insandı" şeklinde konuştu.
"ONUN İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM"
İstifa kararından Bayram Akgül'ün vetosu nedeniyle vazgeçtiğini belirten Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, şöyle devam etti:
"Başkanla dünkü görüşmemizden sonra 'Sen istediğin kadar istifa et, kabul etmiyorum, işinin başında devam ediyorsun' dedi. Başkanımın her zaman yardımcısıyım. Bilhassa kişilik olarak kesinlikle ekmek yediği yere ihanet etmeyen veya kahvenin 40 yılsa ömür boyu hatırı olan kişiyim. Başkan da çok sevdiğim, özel bir insan. Onun içi her şeyi yapacağımı kendisine de söyledim. Yani kısacası başkanım bana müsaade etmedi"
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet