Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Can: 'Projelerimizi Hayata Geçirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz'

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can,Tarsus halkına verdikleri sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

Can: 'Projelerimizi Hayata Geçirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz'

Gündem   A+a-

Bölgenin tek parkı olma özelliğini taşıyacak ve engellilerin faydalanacağı Engelsiz Parkı ile vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılabilmesi için hayata geçirdiği Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi'nin inşaatları tamamlandı.
Önümüzdeki günlerde Tarsusluların hizmetine girmesi beklenen 2 projenin son rötuşları yapılıyor.
İnşaatı tamamlanan hizmetleri yerinde inceleyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini söyledi.
Tarsuslulara hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Can, özellikle engelli vatandaşlara yönelik yapılan Engelsiz Parkı'nın bölgede ilk olma özelliğini taşıdığını söyledi.
Başkan Can, Tarihi Ticaret Merkezi'nin de inşaatının başladığını vurgulayarak Kentsel dönüşüm, taziye evleri, semt pazarı gibi proje çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti. Can, "Ergenekon Mahallesi'nde Yaşam Boyu Spor Merkezimiz bitme aşamasına geldi. Kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Bu bölgedeki park ve spor merkezi eksikliğini tamamlamış oluyoruz. Öte yandan Tarihi Ticaret Merkezi inşaatı birinci etap başladı, üç etap sonunda Restorasyon çalışması bitmiş olacak. Turkuaz Çarşısının semt pazarı olarak inşaatı devam ediyor, inşallah Ocak ayına doğru bitecek. Yine bunların yanında Gazipaşa Taziye Evi bitme aşamasında. Kentsel dönüşümde Duatepe ve İsmet Paşa Mahallesi arasında proje çalışmamız devam ediyor, 2016 yılında kentsel dönüşüme bu saydığım mahallelerin birinde veya ikisinde başlamayı hedefliyoruz" dedi.
Engelsiz Parkına büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Can, "Tüm kesimi düşündüğümüz gibi engelli vatandaşlarımıza da ayrı bir değer veriyoruz. Göreve başlarken, her kesime eşit hizmet anlayışımızı hayata geçiriyoruz. Kırklarsırtı mahallemizde engellilerimize yönelik Engelsiz parkı yaptık. Parkımızda engelli vatandaşlarımız normal insanlar gibi oyun aletlerinde faydalanacak ve güzel zaman geçirecekler. Yapılan bütün hizmetler Tarsus ve Tarsuslular içindir" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar