Skip Navigation Links

Seyhan Belediye Meclisi'nde Ercan Çetin Anıldı

Vefat eden Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Çetin,Seyhan Belediyesi Kasım ayı ilk oturumunda anıldı

Seyhan Belediye Meclisi'nde Ercan Çetin Anıldı

Gündem   A+a-

Çetin'in oturduğu koltuğa fotoğrafı ile birlikte çiçekler konulurken yoklama sırasında Çetin'in ismi okununca tüm meclis aynı anda "burada" dedi.
Seyhan Belediye Meclisi Kasım ayı ilk toplantısı Başkan Zeydan Karalar yönetiminde gerçekleştirildi. Oturumda 28 Ekim tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamanı yitiren Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Çetin anıldı. Konuşma yaparken gözleri dolan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ercan Çetin isminin kendisi için ayrı bir anlamı olduğuna vurgu yaparak onun yerinin doldurulamayacak önemli bir isim olduğunu söyledi. Karalar, "Ercan ağabeyi kaybettik. Hepimiz üzüntüsünü yaşıyoruz. Üzerimizden hemen atacağımız kolay bir şey değil, Ercan ağabey insan sevgisi dolu yüreği ile sevgisini her şeyi paylaştığını biliniyoruz. Benim için daha farklı bir önemi vardı. 1970'lerden bir bağımız vardı, yakın bir ilişkimiz vardı. Ruhu şad olsun" ifadelerine yer verdi.
"İYİ BİR AĞABEYİMİZİ KAYBETTİK"
Kasım ayı meclisine Ercan Çetin'siz başlamanın üzüntüsü içerisinde olduklarını belirten AK Parti Grup Başkan Vekili Yalçın Limoncu ise Ercan Çetin'in naif bir insan olduğunu söyledi. Limoncu, "Kasım ayı meclis toplantımıza Ercan ağabeyin yokluğu ile başladık. Biz 16 ay odu kendini tanıyalı.Geçmiş ilişkilerinin ne kadar güzel ne kadar naif olduğunu duydum. Bireysel anlamda bir olumsuzluğunu görmedik. Teknik olacakta yararlanıyorduk. Bundan sonra belediyede inşallah teknik açığı kapatırız.İyi bir ağabeyimizi kaybettiğimize inanıyoruz mekanı cennet olsun" şeklinde konuştu.
Son olarak MHP Grubu adına konuşan Grup Başkan Vekili Devlet Korkutan, Ercan Çetin ile çok eski yıllardan tanıştıklarını belirtirken meclisin bilge bir insanı kaybettiğini söyledi. Korkutan, "Kasım ayı toplantımıza acı il başladık. Meclisin dengesi diyebileceğimiz bir insansı kaybettik. 1990 yıllarında liseyi bitirdiğimde tanıdım Ercan ağabeyi. Acımı tarif ediyorum. Adana'mız, Seyhan'ımız bilge bir kişiyi kaybetti. İmar konusunda bütün mesaisini buraya harcıyordu. Adana'mızın başı sağ olsun " ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından meclis üyeleri ellerindeki karanfilleri Ercan Çetin'in Meclis salonunda sürekli oturduğu koltuğuna bırakırken duygusal anlar yaşandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet