Skip Navigation Links

Tarsus'ta Görüntü Ve Gürültü Kirliliğine Karşı Operasyon

Mersin'in Tarsus ilçesinde zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler,kentte görüntü ve gürültü kirliliğine karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Tarsus'ta Görüntü Ve Gürültü Kirliliğine Karşı Operasyon

Gündem   A+a-

Zabıta ekipleri, Gazipaşa ve Bağlar mahallelerinde yaptıkları uygulamalarda çadır kurarak, ikamet eden ve at arabacılığı yaparak hurda toplayanların, çadırlarına ve at arabalarına el koydu.
Çevreyi olumsuz etkileyen ve gelişigüzel çadır kurarak işgal yapan, hurdacılık yaparak, çevre ve insan sağlığını olumsuz etkileyenlere karşı mücadelenin süreceğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, görüntü ve gürültü kirliliğine müsaade etmeyeceklerini ifade etti. Can, "Zabıta ekiplerimiz, Gazipaşa ve Bağlar mahallelerinde 8 adet çadırı kaldırdı ve 5 adet at arabasını men ettiler. Görüntü ve gürültü kirliliğine mücadelemiz devam edecektir. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlılık göstermelerini bu tür çadırları ve araçları görenlerin 153 nolu telefona şikayetlerini bildirmelerini istiyoruz" şeklinde konuştu.
At arabalarının görüntü ve çevre kirliliğinin oluşmasında büyük yeri olduğunu vurgulayan Can, müsaderesi yapılan çadır ve at arabalarının imhasının yapıldığını, gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını denetimlerin aralıksız devam edeceğini söyledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet