Skip Navigation Links

Kocaman: 'Milletimiz Huzur Ve İstikrara Oy Verdi'

Genç MÜSİAD Adana Şubesi Başkan Yardımcısı Kazım Kocaman,1 Kasım'da milletin huzur ve istikrarı tercih ettiğini bildirdi

Kocaman: 'Milletimiz Huzur Ve İstikrara Oy Verdi'

Ekonomi   A+a-

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği bünyesinde genç iş adamlarının örgütlendiği Genç MÜSİAD'ta seçim sonuçları memnunlukla karşılandı. Genç MÜSİAD Adana Şubesi Başkan Yardımcısı Kazım Kocaman, seçim sonuçlarının AK Parti'nin tek başına iktidar olacak biçimde tecelli etmesinin ülke adına "hayırlar" olacağına inandığını kaydetti.
"HAYAL BİLE EDİLEMEYENLER YAPILDI"
AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı boyunca, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş başarılı işlere ve yatırımlara imza attığını belirten Kocaman, "Millet huzur ve istikrara oy verdi. Çünkü AK Parti'yi 13 yılda denedi ve gördü. AK Parti, bu süre zarfında sağlıktan eğitime, ulaşımdan sanayiye kadar şimdiye kadar görülmemiş reformlarını gerçekleştirdi. Büyük ve önemli yatırımlar yaptı. Geçmişte hayal bile edilemeyen yatırımlar, AK Parti'nin 13 yıllık iktidarında gerçekleşti. Milletimiz de bu yatırım ve üretim vizyonuna kayıtsız kalmadı" dedi.
"İŞ DÜNYASI SEVİNÇLE KARŞILADI"
Genç MÜSİAD Adana Başkan Yardımcısı Kazım Kocaman, seçim sonuçlarının iş dünyası üzerine olumlu etkileri olacağını belirterek, "İş dünyasının istediği huzur ve güven AK Parti hükümetiyle bir kez daha tesis edilecektir. İş dünyası kısa bir dönem yaşadığı belirsizlikten sonra, yeniden istikrar ortamına kavuştu. Bu tablo, sanayiye, üretime, ticarete olumlu biçimde yansıyacaktır" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet