Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Milletvekili Tayyar'dan Bahçeli'ye 'İstifa' Göndermesi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar,sosyal medya'da yaptığı paylaşımla,MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye istifa göndermesinde bulundu

Milletvekili Tayyar'dan Bahçeli'ye 'İstifa' Göndermesi

Gündem   A+a-

Oy oranı ve milletvekili sayısında büyük düşüş yaşayan MHP'nin lideri Devlet Bahçeli hakkında istifa edeceğine yönelik iddialar ortaya atılmıştı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, Bahçeli'ye alaylı bir gönderme yaptı. Tayyar, mesajında Bahçeli'ye hitaben, "İnanın istifa edecek diye bir an çok ürkmüştüm" yorumunu yaptı.
Gaziantep'te 12 milletvekili adayından 9'unu meclise gönderen AK Parti'nin milletvekilleri ise seçim zaferinin ardından ilk değerlendirmelerini sosyal medyada yaptı. AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Nejat Koçer, kendi hesabından yaptığı paylaşımda destek verenlerin önünde saygıyla eğildiğini ifade etti. Koçer, "Ülkemize, milletimize, birliğimize ve kardeşliğimize hayırlı uğurlu olsun. Rabbime şükürler olsun. Milletimiz var olsun. Zafer inananlarındır. Allah'a hamd olsun.. Ülkesine, kardeşliğine ve istikrarına sahip çıkan ülkemin güzel insanlarının önünde saygıyla eğiliyorum" ifadelerini kullandı.
Maliye Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek de mutluluğunu, "Huzur, istikrar, güven, kardeşlik, lider ülke, güçlü ekonomi, yeşeren ümitler, değişim, dönüşüm, 2023, 2071, muhteşem sonuç, elhamdülillah" ifadeleri ile paylaştı.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel, "Yerden göğe kadar Allah'ıma hamd olsun" yorumunda bulundu.
AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, "Rabbim utandırmasın. Milletimiz sağolsun. Asla mahcup etmeyeceğiz. Reformlara istikrara devam edeceğiz" şeklinde paylaşım yaparken, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, "Bize Allah yeter deyip çalıştık. Allah birliğimizi dirliğimizi, huzur ve kardeşliğimizi bozmasın. Amin ecmain" ifadelerine yer verdi.
Gaziantep'ten seçilen tek kadın Milletvekili Canan Candemir Çelik ise "Milli iradeye sahip çıktığın için,istikrar ve huzur dediğin için teşekkürler Gaziantep, teşekkürler Türkiye" ifadelerini kullandı.
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, "Gaziantep huzura, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe sahip çıktı. Antepli kardeşlerime gönülden teşekkür ediyorum" diyerek mutluluğunu paylaştı.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise "Dolar bu sabah 2.80'in altına indi, inşallah daha da inecek. Bu seçimin sonucu istikrardır. Zamanla daha da iyileşecek ekonomidir" ifadelerini kullanarak, seçim zaferine ortak oldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar