Skip Navigation Links

İlk Kurşun Başkent Ankara'da

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Başkentte Hatay Günlerinin Ana temasını Milli Mücadele’de  İlk Kurşun’un Dörtyol’da atılması olarak bel

İlk Kurşun Başkent Ankara'da

Dörtyol   A+a-

4-8 Kasım tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Hatay Birlik Vakfı bünyesinde Hatay Life Medya organizasyonunda gerçekleştirilecek olan Başkentte Hatay Günlerinin dördüncüsünün ana teması Milli Mücadele’de İlk Kurşun olarak belirlendi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, “ Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Başkentte Hatay Günlerinde İlçemiz Dörtyol’u temsil etme noktasında hazırlıklarımızı tamamladık. Başkentimiz Ankara’da yaşayan Hataylı ve Dörtyollu hemşerilerimizle kucaklaşmak adına bizde Dörtyol Belediyesi olarak Atatürk Kültür Merkezinde yerimizi alacağız. Ankara’da yaşayan Hemşerilerimizin memleket özlemlerini gidererek Hatay’a dair Dörtyol’a dair her şey 4 gün boyunca standlarımızda mevcut olacaktır. Başta Milli Mücadelede İlk Kurşun’un Dörtyol’da atılması münasebetiyle Hatay Günlerinin Ana teması bu olacaktır. Yıllardır Yanlış bilinen veya ihmal edilen bu konu artık tüm Türkiye’de istenilen ilgiye ve alakaya kavuşmuş durumda. Yine bir diğer ihmal edilen ve İlçemizin İncisi olan Narenciyeyi tanıtmak için Ankara’da çalışacağız. Anakara’da yaşayan tüm hemşerilerimizi Atatürk Kültür Merkezine bekliyoruz.” Dedi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet