Skip Navigation Links

Geri sayım başladı! Hedef: İskenderun Belediyesi..

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 8. Gün Gazetesi Sahibi Gökhan Gökpınar'ı ziyaretinde hedefini çok net

Gündem   A+a-

 
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 8. Gün Gazetesi Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaretinde hedefini çok net ve kararlı bir şekilde açıkladı:
 
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tam kadro olarak 8. Gün Gazetesi ve 8. gün Haber www.8gunhaber.com Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’a ziyaret gerçekleştirdi.
İlçe Başkanı Uğur Feriz, kendinden ve ekibinden oldukça emin bir şekilde gerçekleştirdiği ziyarette, yönetim kurulu olarak belirledikleri hedefi söylerken oldukça kararlı görünüyordu.
“Geri sayım başladı! Hedef: İskenderun Belediyesi.. Tarih Mart 2014” sloganını bir kez de 8. Gün Gazetesi’ni ziyaretinde Gökhan Gökpınar’a yineledi.
Kısa bir konuşma yapan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz şöyle dedi:
“Kongre sonrasında yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte, nezaket ziyaretlerine başladık. Biz ilk etapta kendimize bir hedef belirledik: “Geri sayım başladı! Hedef İskenderun Belediyesi.. Tarih Mart 2014” sloganıyla başladık.
Bu konuda iddialıyız. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarım, tüm Ak Parti teşkilatlarında görev almış değerli mensuplarımız, İskenderun sivil toplum örgütleri, dernekler, sendikalar ve özellikle basın kuruluşları hep birlikte bir arada tek yürek, İskenderun’un ihtiyacını duyduğu özlemini çektiği, İskenderunluların hep hayal edip de başkalarının sahip olduğu hizmetleri İskenderun Belediyesi aracılığıyla, İskenderun halkına sunabilmek için İskenderun belediyesinin Ak Parti olma zorunluluğunu duyurmak istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımıza başladık, Mahallelerde örgütlerimizi yeniden kuruyoruz. Teşkilatlanmalarımızı yeniden yapıyoruz, “Sıkmadık el, çalmadık kapı” bırakmamak niyetindeyiz. “
 
“İskenderun Belediyesi’ni almak Bu Ekip İçin Zor Olmaz!”
8. Gün Gazetesi ve 8. gün Haber www.8gunhaber.com Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle dedi: “Sizin liderliğinizde ekibinizin kongrede seçilmiş olması bizim için ayrıca bir mutluluk olmuştur. Dostlarımızdan oluşan bir ekibin Ak Parti ilçe yönetiminde bulunması hepimiz için, İskenderun için bir şanstır. Enerji dolu, dinamik, genç, çalışkan ve dürüst insanlardan oluşan bir ekiple İskenderun Belediyesini almak sizin için çok zor olmayacağı kanaatini taşıyorum. İskenderun’un hedefsiz, dinamiklerinden yoksun olmasından dolayı çok fazla ilerleme kat edemediğini yıllardır görmekteyiz. Ak Parti ruhuyla İskenderun’da yeni bir dönemin başladığı kanaatini taşıyorum. Uğur Feriz başkanlığında Sayın Bakanımız Sadullah Ergin’in önderliğinde İskenderun’da atılım yapacağınızdan benim hiç kuşkum yoktur. Siz kendi içinizde oluşturduğunuz bu ruhu kente ilmek ilmek işlemeye başlamışsınız. Elinize yüreğinize sağlık, bu kentte katacaklarınızı sabırsızlıkla bekliyor ve 8. Gün gazetesi olarak desteğimizi kesinlikle vereceğimizi burada taahhüt ediyorum. “
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet