Skip Navigation Links

Koç Haddecilik'ten Neşeli İftar Yemeği

Türkiye'de en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında her geçen yıl yükselen bir trend izleyen Koç Haddecilik, müşterileri ve dostlarıyla İskenderun Yelken

Gündem   A+a-

Koç Haddecilik’ten Neşeli İftar Yemeği
 
Türkiye’de en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında her geçen yıl yükselen bir trend izleyen Koç Haddecilik, müşterileri ve dostlarıyla İskenderun Yelken Kulübü’nde verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.
Sanayici, finans dünyası ve bayilerin bir araya geldiği iftar yemeğinde ev sahipliğini Koç Haddecilik Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koç ve Genel Müdür Veis Özçelik yaptılar.
Oldukça neşeli bir ortamda gerçekleyen iftar yemeğine Payas Belediye Başkanı Bekir Altan başta olmak üzere bölgenin saygın sanayicileri ve finans dünyasının temsilcileri ile demir çelik bayileri katıldılar.
İftardan önce Yelken Kulübü’nün sahile bakan kısmında gün batımının izlenmesi ayrı bir keyifli bir ortam yaratırken, ezanın okunması ile açılan iftar sonrası da hoş ve neşeli sohbetler yapıldı.
Demir-çelik sektörünün yoğun çalışma temposu nedeniyle bir araya gelemeyen sanayiciler, keyifli sohbetler yaparak hasret giderdiler.
 
 



Koç Haddaneciliğin İftarı 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet