Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Turgut: 'Hizmet Almamış Bir TEK Mahalle Bırakmadık'

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, hizmet almamış bir tek mahalle bile bırakmadıklarını söyledi

Turgut: 'Hizmet Almamış Bir TEK Mahalle Bırakmadık'

Gündem   A+a-

Turgut, başkan yardımcıları ve garaj amirliğinin teknik personelleriyle birlikte Akdere, Hırmanlı, Işıklı ve Yeşilovacık mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi. Mahalle sakinlerine yaptıkları hizmetlere ilişkin bilgi veren Başkan Turgut, "Değerli hemşerilerimize hizmetlerimizde bizlere verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ederim. İlçemizin 88 mahallesinde başlatmış olduğumuz çalışmalar, mahalle sakinlerimizin de büyük beğenisini topluyor. Yol girmemiş, hizmet almamış bir tek mahalle bile bırakmıyoruz. Bugünkü durağımız ise Akdere, Hırmanlı, Yeşilovacık ve Işıklı mahallelerimiz oldu. Mahallelerimizde mevcut ara yollarımızı ve sosyal alanlarımızı hızla güzelleştiriyoruz ve daha yaşanabilir mahalleler haline getiriyoruz" dedi.
Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Turgut, ziyaret esnasında belediye çalışanlarına sorunların hızla çözümü için gerekli talimatları verdi.
Hizmetlerin yerinde incelendiği gezide hazır bulunan mahalle sakinleri ise, hizmetlerinden dolayı Başkan Turgut ve ekibine teşekkür etti.
Işıklı Mahalle Muhtarı Zekeriya Özkan Silifke Belediyesinin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, "Mahallemizde bulunan mevcut sosyal alanımızın bakımını gerçekleştirecek olmanızdan dolayı çok mutlu olduk. Işıklı mahallemize bağlı Köyün bucağı mevkiinde bulunan kahvehanemiz kapatıldı. Akşamları sohbet edip, çay içebildiğimiz ve vatandaşlarımızın bir araya geldiği tek mekan burasıydı. Belediyemize ait yeni bir binayı kahvehane olarak tahsis etmeniz bizleri son derece mutlu etti. Belediyemizin hizmetleri sayesinde mahallelerimiz pırıl pırıl oluyor. Yollarımızın bakımının ardından ulaşımda da önemli bir sorunu çözmüş olacağız. Mahallemizin eksiklerini hızla tamamlayan başkanımıza ve ekibine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar