Skip Navigation Links

Bozyazı'da AK Parti'nin Zaferi Havai Fişekle Kutlandı

Mersin'in Bozyazı ilçesinde AK Parti'nin 1 Kasım genel seçim zaferi coşkuyla ve havai fişek gösterileri ile kutlandı

Bozyazı'da AK Parti'nin Zaferi Havai Fişekle Kutlandı

Gündem   A+a-

Açılan ilk sandıklar ile alınan oy oranları AK Parti'li yüzlerce seçmenin, Bozyazı AK Parti ilçe binası önünde toplanmasına neden oldu. Partililer, seçim zaferini AK Parti seçim müzikleri eşliğinde ellerindeki parti bayraklarını sallayarak ve havai fişek atarak kutladılar.
Parti binası önünde toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden AK Parti Bozyazı İlçe Başkanı Celalettin Muz, alınan sonuçta emeği geçen herkese teşekkür etti. Muz, 7 Haziran'da yapılan seçimlerde halkın, AK Parti'ye dikkatli olması yönünde, diğer partilere ise 'AK Parti ile koalisyon kurun' mesajı verdiğini, ancak bunu muhalefet partilerinin iyi değerlendiremediğini söyledi. Muz, "Geçtiğimiz bu süreçte halkımız kimin ne olduğunu çok iyi gördü. Biz bu seçim sonucundan bunu anlıyoruz" dedi.
AK Parti Genel Merkezi ile birlikte teşkilatların 7 Haziran seçimlerinin ardından 'nerede hata ve yanlış yaptık' diye değerlendirme yaptığını ifade eden Muz, "Partimiz burada gereken dersi çıkardı. Acaba halkımıza biz neyi anlatamadık? Biz bunları Genel Merkezimizle birlikte çok detaylı bir şekilde inceledik ve gerekli her türlü çalışmayı yaptık. Halkımızın güvenini sağladık, başarıyı yakaladık. Tüm halkımıza teşekkür ederim" diye konuştu.
AK Parti'nin kazandığı zafer ile Türkiye'nin dünyadaki mazlumların umudu olmaya devam edeceğini ve mazlumların gözyaşlarının dineceğini belirten Muz, "Türkiye dünyadaki mazlumların inşallah umudu olacak. Bu konuda son derece mutluyuz. İnşallah yarınlara umutla daha güçlü bir şekilde hep birlikte devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Bozyazı'da 7 bin 262 oy aldıklarını, alınan bu oyda emeği geçen bütün partililere, teşkilatta çalışanlara, eski ve yeni Genlik Kolları başkanlarına, Kadın Kolları başkanına teşekkür eden Muz, "Bu başarı hepinizin. Herkes bu süreçte fedakarca çalıştı ve en yakın rakibimize 2 bin 300 oy fark attık. ihlasla, samimiyetle, dürüst bir şekilde çalışırsak başarı kaçınılmaz. Kendimizi daha iyi ifade etmek, karşıya samimiyetimizi, dostluğumuzu göstermek ve amacımızın sadece bu ülkeye hizmet etmek olduğunu karşıdakine anlatarak ikna etmeliyiz. İnşallah biz bunu başaracağız. Bundan sonra önümüzde inşallah belediye seçimleri var. Belediyeye talibiz ve o günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Biz bize oy vermeyen kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz, onların da bize geleceğine inanıyoruz. Onları da yürekten seviyoruz. Partili arkadaşlarıma sesleniyorum; sağduyulu olun, sakın bir taşkınlık yapmayın, kırıcı olmayın. İnanıyorum ki, sizler kendinize ve partinize yakışan davranışı sergileyeceksiniz" ifadelerini kullandı.
Başkan Muz'un ardından Mersin Milletvekili Adayı Adem Ali Keskin ve Kurucu İlçe Başkanı Ali Deniz de teşekkür konuşmaları yaptılar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet