Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Parti Adana Teşkilatında Zafer Coşkusu

AK Parti Adana Teşkilatı,seçim zaferini İl Başkanlığı önünde coşkuyla kutladı

AK Parti Adana Teşkilatında Zafer Coşkusu

Gündem   A+a-

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte ellerinde Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla AK Parti Adana İl Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar, seçim zaferini coşkuyla kutladı.
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Bu seçim süresince teşkilatımızın ortaya koyduğu emeğe teşekkür ediyoruz. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Adana'da da büyük bir iş başardık. Sevinmek hepimizin hakkı. Sevincimizi vakarla, sükunetle ortaya koyalım, kimseyi rencide etmeyelim. AK Parti'ye yakışır şekilde sevincimizi ortaya koyalım. Bugün sizler gibi ben de Rabbime şükrediyorum ki Cenab-ı Allah bu milleti gördüğünden geri koymadı, 14 yıldır aldığı hizmetlerin daha da ilerleyecek şekilde devamına karar verdi. Herkesten Allah razı olsun. Herkese teşekkür ediyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.
AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar da, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 21 Eylül günü aday tanıtım toplantısında "Haydi Bismillah" dediğini hatırlatarak, "1 Kasım'da da 'elhamdülillah' diyoruz. Bugün millet bir ders verdi, ama bu dersi sadece Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Demirtaş duymadı, bütün dünya duydu. Ama sevinci de sadece biz yaşamıyoruz. Sevinci Gazze yaşıyor, Filistin yaşıyor, Musul yaşıyor, Suriye yaşıyor, Tunus yaşıyor. Neden biliyor musunuz? Çünkü AK Parti dünyadaki mazlumların, mağdurların sesiydi. Millet ne dedi? 'Bugün bize oyun kurmayın' dedi. 'Biz oyunları bozarız' dedi. Ama millet başka bir şey daha dedi. 'Siz Recep Tayyip Erdoğan'ı sahipsiz mi zannettiniz?' dedi. 'Siz Ahmet Davutoğlu'nu sahipsiz mi zannettiniz?' dedi. 'Siz AK Parti'nin kadrolarını sahipsiz mi zannettiniz?' dedi. AK Parti'yi millet kurdu, AK Parti sırtını millete dayadı. Sırtını millete dayayanın sırtı çok şükür yere gelmez. Bugün bunu bütün dünya gördü. 1 Kasım gece yarısına kadar sizler gece gündüz çalıştınız, Allah şahit olsun ki bizler de 2019'a kadar gece gündüz çalışacağız, Adana'nın, Türkiye'nin emrinde olacağız" diye konuştu.
"Adana'da yapacak daha çok işimiz var" diyen Ünüvar, şunları söyledi:
"İnşallah hep birlikte daha büyük bir Adana, hep beraber daha büyük bir Türkiye için gayret edeceğiz. Allah gayretlerimizin karşılığını boşa çıkarmadı, bundan sonra da boşa çıkarmasın inşallah."
AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı ise, çalışmalarından dolayı teşkilata teşekkür ederek, "Bugüne kadar canı gönülden çalıştınız, bundan sonra sizlerin emaneti bizde. Biz Ankara'da sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün bizim bayramımız, bugün bizim en güzel günümüz. Hep beraber sabaha kadar kutlayacağız. Allah razı olsun hepinizden" şeklinde konuştu.
AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçükcan da, AK Parti'nin Türkiye'nin en büyük ailesi olduğunu ifade ederek, "Yarın yeni bir gün. İnşallah zafer bizim üzerimize doğdu, Türkiye'nin üzerine doğdu, İslam dünyasının üzerine doğdu. AK Parti sadece Türkiye'nin partisi değil. AK Parti dünyadaki mazlumların da partisi, bunu unutmayın. Doğuda, batıda, kuzeyde, güneyde bayrağımız ilelebet dalgalanacak. 7'den 70'e bu harekete destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ise, bugün bu sevinci, güzelliği yaşamayı herkesten çok teşkilatların hak ettiğini belirterek, "'7 Haziran'dan sonra AK Parti'yi devirdik' dediler, hakaret ettiler, küfrettiler ama milletimiz sesini çıkarmadı, 1 Kasım'ı bekledi. Çünkü '1 Kasım bizim için milat olacak' dedi. Elhamdülillah sizlerin gayretleriyle, destekleriyle bu bayramı yaşıyoruz. Bu bayramı bize yaşatan milletimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
6. sıradan Meclis'e giren Tamer Dağlı da, yorucu bir süreç geçirdiklerinin altını çizerek, şöyle devam etti:
"İl ve ilçe teşkilatlarımıza, muhtarlarımıza, mahalle başkanlarımıza, AK Parti'ye gönül vermiş bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben ilk gün şunu dedim. '1 Kasım milletvekilliği seçimi değil, bu 1 Kasım ülkeyi bölmek isteyenlerle bu vatanı sevenlerin istiklal mücadelesi' dedim. Siz bu istiklal mücadelesinde vatan hainlerine son darbeyi vurdunuz. Allah razı olsun."
AK Parti Adana milletvekilleri ve milletvekilleri adayları, daha sonra hep birlikte kalabalığı selamladı. ,
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş