Skip Navigation Links

Ecevit'i çok geç anladılar..

Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz, Bülent Ecevit'i anma törenlerinde gördüğü manzara karşısında duygulandığını söyledi.

Gündem   A+a-

Ecevit’i çok geç anladılar..
Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz, Bülent Ecevit’i anma törenlerinde gördüğü manzara karşısında duygulandığını söyledi.
Bülent Ecevit’in sahiplenilmesi hususunda geç kalındığı yönündeki görüşünü ifade ederken duygu dolu sözler sarfeden Bıkmaz, Türkiye’nin ihtiyacı olan tüm projeleri ve sosyal yaşamdaki tüm programlarıyla Ecevit’in büyük bir lider olduğuna vurgu yaptı.
Bugünlerde Ecevit’in ölüm yıldönümü münasebetiyle tüm proje ve programların gündeme geldiğine dikkat çeken Ali Bıkmaz, sadece anma törenlerinde değil, hayatın her alanında iktidarların Ecevit’i örnek alması gerektiğine dikkat çekti.
Sağlığında sahiplenilmeyen Ecevit’in fikirlerine yeni sahip çıkılıyor olmasını “Oldukça geç ama en azından ülkemizin geleceği için çok yararlı olacaktır” sözleriyle ifade eden Bıkmaz, “Çalmayan, çaldırmayan, torpili, tavassutu ortadan kaldıran, sadece ülkesinin ve milletinin geleceği için çalışan böyle büyük bir lideri anlamakta geç kalınması siyasetin acımasız cilvesi olarak karşımıza çıkıyor. Umarım bundan böyle samimiyetle fikirlerine sahip çıkılır” dedi.
Bülent Ecevit’i anma törenlerinin İl Merkezleri ve Ankara’da gerçekleştirildiğini hatırlatan DSP İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz, katılımın oldukça yüksek olduğunu söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet