Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Devlet Bahçeli Memleketi Osmaniye'de

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim çalışmaları kapsamında memleketi Osmaniye'de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu

Devlet Bahçeli Memleketi Osmaniye'de

Gündem   A+a-

Çözüm süreci üzerinden AK Parti'ye yüklenen Bahçeli terör olaylarının olduğu ve şehit verilen illerde operasyon izni vermeyen valilerden hesap soracaklarını belirtti.
Osmaniye,Toprakkale otoban gişelerinde bir grup partili tarafından karşılanan Genel Başkan Devlet Bahçeli ilk olarak Osmaniye Belediyesi yeni hizmet binasını ziyaret etti. Burada MHP'li Belediye Başkanı Kadir Kara'dan Belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgiler alan Bahçeli daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri derneği Osmaniye Şubesi'ne geçti. Burada gaziler ve şehit aileleriyle bir araya gelen Bahçeli onların sorunlarını ve isteklerini dinledi.
Bahçeli'ye derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Durmuş Öksüz, son zamanlarda artan terör olaylarında Osmaniyeli 10 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu hatırlattı. Daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cebelibereket Kültür Merkezinde partililere hitap etti. Bahçeli burada yaptığı konuşma da çözüm süreci üzerinden yaptığı konuşma da AK Parti'ye yüklendi. Terör olaylarının yaşandığı illerde operasyon izni vermediği iddia edilen valileri sert sözlerle eleştiren Devlet Bahçeli, 20 Temmuz'dan itibaren çok sayıda polis, asker, korucunun şehit olduğunu ve sivillerin hayatlarını kaybettiğini hatırlatıp, "Şimdi çıkmışlar 'Biz valilere bu talimatı verdik, ama yanlış anlamışlar. Biz aldatıldık, biz kandırıldık' diyorlar. Peki 20 Temmuz'dan bugüne kadar verilen şehitlerin hesabını kim verecek. Bu talimatı veren Başbakanı, ona bu kararı alma yetkisini tanıyan Cumhurbaşkanı, 3 Ocak 2013 tarihinden bugüne kadar Güneydoğu'da şehitlerimizin verildiği il ve ilçelerde kim valiyse, kaymakamsa, emniyet müdürüyse bunların hepsinden bize yetki verilirse hesap sorulacak, bundan kaçış yok. Terörle mücadele, çözüm süreci adı altında müzakereye dönüştürülüp, memleketi bölmeye kimsenin hakkı yoktur" şeklinde konuştu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Osmaniye programının ardından karayolu ile Adana'ya gitti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar