Skip Navigation Links

Freni Patladı Araçları Biçti Bin 500 Metre Sonra Durabildi !!!

Kaçtır uyarıyoruz; dinleyen olmadı! Hız kesiciler olmayınca, yine korkunç manzara !!!

Freni Patladı Araçları Biçti Bin 500 Metre Sonra Durabildi !!!Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay’da Belen istikametinden İskenderun'a seyir halindeyken freni patlayan Otobüs, önüne gelen tüm araçları biçti.. İskenderun Deniz Alayı'ndan aşağıya doğru biri midibüs en az 6-7 otomobile çarpan otobüs, can pazarının yaşanmasına sebebiyet verdi.
Edinilen bilgilere göre, 10 vatandaş ambulanslarla hastanelere sevk edilirken, can kaybının yaşanmasından endişe duyuluyor.
İskenderun Devlet Hastanesi ve Özel Gelişim Hastanesi’ne kaldırılan 4 ağır yaralının durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Durumları ağır olan yaralılardan bazılarının isimleri şöyle; Ali Kuzu (59) Ali Çelik (47) Oğulcan Kahraman, Sebahat Yıldırım Diğer yaralıların durumları hakkında net bir bilgiye ulaşılamazken, İskenderun Deniz Alayı Doğan Petrol kavşağında trafiğin açılması için çalışmalar sürüyor.


Yolcu otobüsünün freninin patlaması sonucu biçtiği araçlar hurdaya döndü.
İçinde yolcu bulunmadığı öğrenilen otobüs, Prime Mall AVM kavşağında Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin köprülü kavşak çalışmasında biriken toprak yığınlarına çarparak durabildi.


Tam bir savaş alanını andıran kaza yerinde çok sayıda polis güvenlik tedbiri aldı ve trafik felç oldu.
Bir çok aracı hurdaya çevirecek şekilde biçen otobüs, İnan Yapı Market karşısında Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin araçların girmemesi için yaptığı yaklaşık 2 metreyi aşan toprak yığınını nasıl aştığı ve otobüsün içindeki şoförün durumu merak konusu oldu.
Biri midibüs olmak üzere bir çok aracı hurdaya çeviren kaza sonrası, son 15 yıldır aynı noktada ve benzer şekilde yaşanan çok sayıda kişinin öldüğü ve sakat kaldığı kazaları hatırlattı.


Hız kesici ve daha bir çok tedbirin alınmadığı gözlenen yolda, frenin patlaması sonucu yaşanan kazalara bir yenisinin eklenmesi ise vatandaşları çileden çıkardı.

Freni Patladı Araçları Biçti Bin 500 Metre Sonra Durabildi !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet