Skip Navigation Links

Seçimden Seçime Değil Her Zaman Çalışıyoruz

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayları seçim çalışmalarının son gününde Yayladağı ve Antakya ziyaretleri ile tamamladı.

Seçimden Seçime Değil Her Zaman Çalışıyoruz

Gündem   A+a-

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayları seçim çalışmalarının son gününde Yayladağı ve Antakya ziyaretleri ile tamamladı.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Yayladağı ve Antakya’da esnaf medya ve bazı STK ziyaretlerinden sonra HRT Akdeniz TV ve Hatay’daki 12 Radyonun ortak canlı yayın programına katıldı.

Çalışkan, Radyo ve TV programlarında ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek, “Biz seferden sorumluyuz sonuç Rabbimize ait. Milletimizin her türlü kararına da saygılıyız. Birileri gibi iktidar oluncaya kadar milletin kararını saygısızlık yapmayız” dedi.

Seçimden seçime değil gelecek nesiller için her zaman çalışıyoruz diyen Çalışkan, “Partimiz açısından son derece çok yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Siyasilerin söz söyleme hakkı bitti. Artık söz milletimizindir. Sonuç ne olursa olsun milletimizin kararına saygılı olacağız. Birileri gibi birinci parti oluncaya kadar maç devam edecek havasında olmayacağız. Oyunuz boşa gider deniyordu. Bugün AKP-CHP-MHP-HDP’ye verilen her oy boşa gitti hükümet kurulmadı yeniden seçime gidiyoruz.

Sonuç ne olursa olsun ülkemiz yeni bir döneme giriyor. Bundan sonra siyasilerin kamplaştırıcı dil kullanmak yerine, daha çok kardeşlik vurgusu yapan bir dil kullanması gerekir. Umuyoruz sandıktan çıkan iradeye herkes saygı gösterir, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde yaşamaya devam ederiz.

Bugün ailelerde huzur yok, boşanmalar rekor seviyede artmış, ülkede terör esiyor, güvenlik yok, adam işsiz olduğu için her şeyi yapabiliyor. İşsiz adam kömür makarna yemek değil iş vermek fabrika açmak lazım. Bu milleti dilenci yerine koydunuz. 13 yıldır Hatay’da ne yapıldı. Park, müze, yol ve yıllardır bitmeyen baraj hastane. Siz işsiz adama iş vermelisiniz. Bu gidişata bir şekilde dur demek gerekiyor. Bunun içinde Saadet Partisi mecliste mutlaka olmalıdır ve milletimizi Yüreğinin sesini dinleme Saadet’e davet ediyorum” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet