Skip Navigation Links

İGC’de Veysel Cıncık Dönemi..

Üç dönemdir İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını başarıyla yürüten Gazeteci Şehmus Aslan, görevi Veysel Cıncık Başkanlığındaki

İGC’de Veysel Cıncık Dönemi.. Web
TV

Gündem   A+a-

Başkan Cıncık konuşmasında, Başkan Şehmus Aslan ve yönetim kuruluna da emeklerinde ve tüm gayretlerinden dolayı teşekkür ederek, bayrağı daha iyi noktalara taşıyacaklarının sözünü verdi.

Başkan Cıncık, üç dönem başkanlık yapan Şehmus Aslan’a hizmetlerinden dolayı plaket ve çiçek takdim etti.

 

Gökhan Gökpınar, Yılmaz Akpınar, Hamit Saçar, Selami Ergüven, Diyap Atar, Ömer Soylu ve Sabahattin Uygun’dan oluşan yönetim kuruluna devretti.

İGC’de Veysel Cıncık Dönemi..

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurulu, cemiyet binasında gerçekleştirildi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini 3 dönemdir başarıyla yürüten Şehmus Aslan, görevi Veysel Cıncık başkanlığındaki Gökhan Gökpınar, Yılmaz Akpınar, Hamit Saçar, Selami Ergüven, Diyap Atar, Ömer Soylu, Hilmi Z. Diken ve Sabahattin Uygun’dan oluşan yönetim kuruluna devretti.

Yönetim kurulunun faaliyet ve denetim kurulu raporunu İGC Genel Sekreteri Ufuk Aktuğ okudu ve yapılan oylamada oy birliğiyle kabul edildi.

Gazeteci Serpil Korkmaz da cemiyet başkanlığına aday oldu. Serpil Korkmaz konuşmasında, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Yapılan oylamada, Veysel Cıncık’ın listesi oy çokluğuyla göreve getirildi.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan KarasayarCHP Hatay Milletvekili adayı Dr.Riyat Kırmızıoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın da katıldıkları genel kurulda birlik ve beraberlik kazandı.

Genel kurulun divan üyeliklerini Hamit Saçar, Yaşar Güllü ve Ömer Soylu yaptı.

Şehmus Aslan:

“Göreve gelmek şeref, bırakıp gitmeyi bilmek daha büyük şeref”

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’nı devreden Şehmus Aslan yaptığı duygu dolu konuşmada, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti binasının alınmasında en büyük emeği olan eski cemiyet başkanı Duayen Gazeteci Cevdet Uygun’a teşekkür etti.

Şehmus Aslan konuşmasında, “göreve gelmek şeref, bırakıp gitmeyi bilmek daha büyük şeref” diyerek sözlerine devam etti ve şöyle konuştu: “Parçalanmaya değil, birleşmeye, güç birliği yapmaya ihtiyaç var. Bu güç birliği tüm İskenderun’a örnek olsun.”

Mesleki onur ve mesleki dürüstlüğün en üst seviyede olması için var gücüyle çalıştığını belirten Şehmus Aslan, “görev yaparken görünen sadece bendim ama yönetim kurulu üyelerim ve cemiyetin tüm üyelerin her başarıda katkısı var. Görev alanlar iyi bilir taç giyenin başı kesilir. Yeni yönetim kurulunun basın camiasını daha iyi seviyelere getireceğinden kuşkum yok” dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından seçime geçildi. Veysel Cıncık başkanlığındaki, Gökhan Gökpınar, Yılmaz Akpınar, Hamit Saçar, Selami Ergüven, Diyap Atar, Ömer Soylu ve Sabahattin Uygun’dan oluşan yönetim kurulu aldığı güven oyuyla göreve getirildi.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yaptığı konuşmalarda İskenderun basının bölgenin gelişmesi, büyümesi, eksik ve sorunların giderilmesinde ciddi katkıları olduğunu söylediler.

İskenderun Basınıyla çalışmanın kendileri için büyük bir keyif olduğunu belirten Altan ve Culha, İskenderun basınıyla omuz omuza çalışmayı sürdüreceklerini ve bölge basınının kendilerine verdiği desteğe de teşekkür ettiler.

Genel kurulun ardından bir teşekkür konuşması yapan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, bölgede emek veren gazeteciler için bir çok projelerinin olduğunu belirtirken, gazetecileri konut sahibi yapmak projelerinin gerçekleşme aşamasında olduğunu söyledi.

İGC’de Veysel Cıncık Dönemi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet