Skip Navigation Links

Belen’de Cumhuriyet Kutlamaları Renkli Geçti

Cumhuriyet Bayramı 92.yılı kutlama törenleri: 28 Ekim günü saat 13:00’de Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başladı.

Belen’de Cumhuriyet Kutlamaları Renkli Geçti

Belen   A+a-

Programa, 29 Ekim günü saat 08:30’da Kaymakam Abdulaziz AYDIN’ın makamında tebrikatı kabul etmesi ile devam edilerek, Sebati Günenç İlk Okulu bahçesinde icra edilen kutlama programına geçildi.

Okul bahçesinde icra edilen program, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması, Kaymakam AYDIN'ın beraberinde Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte törene katılan halkın ve öğrencilerin bayramını kutlaması, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yayımlamış olduğu Kutlama mesajının okunmasını müteakip, Kaymakam AYDIN’ın, günün anlam ve önemine ilişkin konuşması ile devam etti.

Öğrencilerin hazırlamış olduğu jimnastik gösterisi, şiirlerin okunması, öğrenci korosunun türkü sunumu, Belen Belediyesi taekwondo kursu öğrencilerinin gösterisi, Cumhuriyet Bayramı konulu etkinliklerde çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi seromonisi akabinde yapılan geçit resmi ile program sona erdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet