Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ak parti Teşkilatı Kadınları unutmadı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 8 mart dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Ak parti İskenderun İlçe Teşkilat binasında bayanlara yönelik seminer düzenlend

Gündem   A+a-

 
 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde 8 mart dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Ak parti İskenderun İlçe Teşkilat binasında bayanlara yönelik seminer düzenlendi.
Ak parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve Kadın Kolları başkanı Gül Nalcı, seminere katılan bayanlara karanfil dağıtarak tüm bayanların 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladılar.
Ak parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, yaptığı konuşmasında, “Kadınlarımız başımızın tacı gönlümüzün ilacıdır. Çocuklarımızın anası, hayat arkadaşımız dert ortağımızdır. İyi ve kötü günde her zaman eşimiz annemiz yanımızdadır. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.a.v.)’in de buyurduğu gibi ‘Cennet Anaların ayakları altındadır’ sözlerine mazhar olan annelerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Bu bağlamda yılda sadece bir gün değil her günde kadınlarımızın yeri ayrıdır” ifadesini kullandı. Ak Parti İskenderun İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi Adem Ay ise, bayanlara yönelik seminer verdi. Son yıllarda özellikle Kadınların şiddete maruz kaldığına dikkat çeken Ay, “Bayanlarımız maalesef yaşanan şiddetli geçimsizlik nedeniyle şiddete maruz kalıyorlar. Bunların çeşitli sebepleri var. Bu bağlamda hükümet olarak kadınlarımıza yönelik ciddi yasalar ve projeler üretilmektedir” ifadesini kullandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar