Skip Navigation Links

Reyhanlı'da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenle kutlandı

Reyhanlı'da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Reyhanlı   A+a-

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Reyhanlı Kaymakamı Tuncay Dursun, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hacı Nuri Ünal, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, törene katılan öğrenciler, öğretmenler ve halkın bayramını kutladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Kaymakam Tuncay Dursun, "Cumhuriyetimizin 92. Yılını büyük bir coşku ve mutlulukla kutluyoruz. Cumhuriyet, büyük milletimiz için iki açıdan çok mühimdir. Halkın iradesinin egemen kılındığı bir yönetim biçimini tercih etmek elbette ki milletimiz için bir zaruretti. Bunun yanında Cumhuriyet, esaret zincirleri vurulmak istenen bir milletin yedi düvele karşı şahlanışı sonucu tarihteki büyüklüğünü yeniden haykırışının bir sembolüdür" dedi.
Daha sonra, öğrenciler şiirler okudu ve ront gösterileri sunuldu. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin isimleri okundu. Tören öğrencilerin resmi geçidi ile sona erdi.
Törene, Hatay Vali Yardımcısı ve Cilvegözü Mülki Amiri Mehmet Eriş, Cumhuriyet Savcısı Serkan Oğuzgan, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet