Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bahçeli Cumartesi Günü Adana'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Adana'ya gelerek hemşehrileri ile buluşacağı bildirildi

Bahçeli Cumartesi Günü Adana'da

Gündem   A+a-

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Adana'ya geleceğini açıkladı. Baş'ın verdiği bilgiye göre, Genel Başkan Devlet Bahçeli 31 Ekim 2015 tarihinde Cumartesi günü Adana'da olacak. Gün içinde kent esnafını selamlayacak olan Bahçeli, ardından saat 11.00'de Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde hemşehrileriyle buluşacak. Burada seçime bir gün kala önemli mesajlar verecek olan MHP Lideri aynı gün kentten ayrılacak.
MHP İl Başkanı Yusuf Baş, "Bilindiği üzere Adana'da planlanmış bir miting programımız yoktu. Ancak; hemşehrilerimizin, partililerimizin ısrarlı taleplerini kendilerine ilettiğimizde, sağ olsunlar bizi kırmadılar ve aramızda olacaklarını bildirdiler. Hemşehrimiz olmakla her zaman iftihar ettiğimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, gerçek bir Adanalıdır. Adana'ya verdiği önemle bilinen Sayın Genel Başkanımız, Allah'ın izniyle yine bir seçim arifesinde yine en son mesajını Adana'dan vereceklerdir. Bütün vatandaşlarımızı saat 11.00'da Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde hemşehrileri ile buluşmaya davet ediyorum" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar