Skip Navigation Links

Seçimden Daha Önemli Önceliklerimiz Var

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Milletvekili Adayı Adem Yeşildal seçim ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Seçimden Daha Önemli Önceliklerimiz Var

Gündem   A+a-

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Milletvekili Adayı Adem Yeşildal seçim ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Son olarak Tanışma Mahallesi'nde kurulan pazar yerini ve Hatay Zafer Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tevfik Fazlı Doğan'ı ziyaret eden Yeşildal, seçimden daha önemli öncelikleri olduğunu söyledi.  Yeşildal'a ziyaretleri esnasında ANAP Eski İl Başkanı Sakıp Alban'da eşlik etti. Yeşildal'la Sakıp Alban'ın samimi sohbeti ikili arasında büyük bir yakınlaşma olduğunun da göstergesiydi.

Seçimlerin gelip geçici olduğunu ancak ülkenin birlik ve beraberliğinin kalıcı olduğunu belirten Yeşildal, yapılacak seçimlerden ülkenin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak bir sonuç çıkması dileğinde bulundu.

Hatay genelinde yürütülen seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Yeşildal; "Ak Parti İl Başkanlığı olarak 1 Kasım seçimlerine çok iyi hazırlandık. Ekiplerimiz seçim kararı alındığı günden bu yana sahada çalışmalarını sürdürüyor. 7 Haziran seçimlerinden daha aktif ve daha sessiz bir seçim çalışması yürütüyoruz. Amacımız Hatay'daki vekil sayısını artırmak alınan oy oranını daha da yukarılara çıkarmak."dedi.

Türkiye'nin Birliği Daha Önemli

1 Kasım seçimlerinin demokrasimiz için önemli bir dönüm noktası olduğunu ancak asıl önemli olanın ülkenin birlik ve beraberliği olduğuna değinen Yeşildal; "1 Kasım seçimleri ülkemizin geleceği açısından elbette ki çok önemli bir dönüm noktası. Ancak seçimden daha önemli önceliklerimiz var. Bu ülkenin birlik ve beraberliği, uzun süredir sürdürülen barış ve kardeşlik ortamı seçimlerden çok daha önemli. Bizim tek amacımız ülkenin birliğine, kardeşliğine ve huzuruna bir zarar gelmemesi. Seçimden çıkacak sonuç bunlar içinde büyük önem arz ediyor. Biz Hatay'da yüzyıllardır farklı din ve inanışlara sahip insanlar olarak küçücük bir şehirde, aynı mahallelerde barış kardeşlik ve huzur dolu bir ortamda yaşıyoruz. Hatay'daki bu birlikte yaşama kültürünün tüm Türkiye'ye örnek olmasını diliyoruz. Hatay'daki bu ortamı dünyaya tanıtmak, kardeşlik mesajını herkese iletmek için kurulan Medeniyetler Koromuz sayesinde bu mesajı bir nebze de olsa ülkemize yaymayı başardık. Ama sadece bu yetmez, bundan daha önemli adımlar atıp, Hatay'ın bu birlikte yaşama kültürünü daha iyi şekilde ülke geneline yaymalıyız. Yaymalıyız ki ülkenin geleceği huzurlu olsun, çocuklarımız yaşanabilir bir ülkede büyüsün."dedi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet