Skip Navigation Links

Mustafa Özdemir öldürüldü

Çelik iş sendikası İskenderun şubesi yönetim kurulu üyesi Mustafa Özdemir cinnet geçiren arkadaşı tarafından vurularak öldürüldü.

Gündem   A+a-

 
Özdemir öldürüldü
 
Çelik iş sendikası İskenderun şubesi yönetim kurulu üyesi Mustafa Özdemir cinnet geçiren arkadaşı tarafından vurularak öldürüldü. Mustafa Özdemir’i öldüren Osman Özdemir’de kafasına sıkarak intihar etti.
Alınan bilgiye göre olay İsdemir’de Çelik İş Sendikasına ait işyeri temsilcilik binasında meydana geldi. İşyeri Temsilcisi Osman Özdemir, sabah saatlerinde Çelik İş Sendikası’nın İsdemir Fabrikaları içerisinde bulunan Temsilcilik binasına geldi.
İçeride bulunan Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Mustafa Özdemir’e silahını doğrultan Osman Özdemir’in üç el ateş ettikten sonra aynı silahla kendi kafasına sıkarak hayatına son verdiği belirtildi. Olay yerinde ağır yaralanan Mustafa Özdemir ise Ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından ameliyata alınan Mustafa Özdemir tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haberi alarak hastaneye gelen Çelik iş sendikası İskenderun şube başkanı Cengiz Gül yönetim kurulu üyeleri işçiler ve aile yakınları Özdemir’in ölüm haberiyle yıkıldılar.
 
Hastane önünde açıklama yapan Cengiz Gül Mustafa ve Osman Özdemir’in akraba olmadıklarını soy isim benzerliklerinin olduğunu ve iki iyi arkadaş olduklarını belirterek “Olay Osman Özdemir’in cinnet geçirmesiyle meydana gelmiştir. İyi arkadaşlardı birlikte çay içiyorlar sohbet ediyorlardı ne olduğunu kimse anlamadı Osman Özdemir Cinnet geçirdi önce arkadaşını sonra kendini vurdu çok üzgünüz Allah kimsenin başına böyle bir olay vermesin” dedi. Uzun yıllardır Çelik iş sendikasında yönetim kurulu üyeliği yapan ve çok sevilen Mustafa Özdemir’in kendi arkadaşı tarafından öldürülmesi yakınları başta olmak üzere İsdemir yönetimi ve çalışanlarının yanı sıra İskenderun kamuoyunuda derinden üzdü. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet