Skip Navigation Links

Kadınlara Seramik Kursu

Seramik eğitmeni Emel Yavuz'un faaliyete geçirdiği seramik atölyesi,hüner ve el becerilerini sergileyecek kadınlara hizmet vermeye başladı

Kadınlara Seramik Kursu

Yaşam   A+a-

Seramik atölyesinin açılısında konuşan Emel Yavuz, Türkiye'nin çok geniş ve tarihsel seramik kültürü ve dokusuna sahip olduğunu belirterek, "Günümüzde unutulmaya yüz tutmuş olan seramik kültürü ve sanatını tanıtmak, kursiyer hanımlarımıza öğretmek ve gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarılmasını sağlamak için çaba harcıyoruz. Bunun için hanımları seramik atölyemizde başlattığımız kurslara bekliyoruz" dedi.
Eğitim ve öğretim sezonu boyunca, Anadolu seramik kültür ve sanatının unutulmaması ve daha geniş kitlelere ulaşması amacıyla uygulamalı çalışmalar yapacaklarını, kadın kursiyerlere hayal güçlerini harekete geçirme, kendi becerilerini ortaya koyma fırsatı tanınacağını kaydeden Yavuz, "Kurs süresince kursiyer hanımlar çamura adeta can vererek birbirinden güzel ve alımlı seramikler yapıyorlar. Sezon sonunda kursiyerlerimizin eserlerinden oluşan, yöremizi ve ülkemizi tanıtan muhtelif objelerin yer aldığı bir sergi açacağız. Ayrıca imkanlar dahilinde fuar ve festivallerde yer alarak seramik kültür ve sanatının gelecek kuşaklara aktarılmasına katkı sağlayacağız" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet