Skip Navigation Links

Karasayar'dan Körfez İskenderunspor'a Destek Ziyareti

Spor Toto 3. lig 3. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Körfez İskenderun Spor'un hafta sonunda İskenderun 5 Temmuz stadında

Karasayar'dan Körfez İskenderunspor'a Destek Ziyareti

Spor   A+a-

oynanan karşılaşmada Dardanel Spor'u Yaşar Yılmaz ile takım kaptanı Ercan Güneri'nin attığı gollerle 2-0 yenmesi kentte sevinçle karşılandı. Hatay Milletvekili Orhan Karasayar Körfez İskenderun Spor'lu yönetim ve futbolcuları ziyaret etti ve destek sözü verdi.
DESTEK SÖZÜ
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Vedat Tosun ile Belediye Meclis üyeleri Hafta sonunda oynanan ve karşılaşmanın ardından elde ettikleri başarıdan dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik ettiler. Körfez İskenderun Spor'un kaldığı tesislerde yönetim ve futbolcularla sabah kahvaltısında bir araya gelen AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar "Elde ettiğiniz başarıdan dolayı teknik heyet ve tüm futbolcularımızı kutluyorum. Yöneticilerimizle yaptığımız toplantıda Körfez İskenderun Spor'un sorunlarını biliyorum. Yakım bir zaman içerisinde ilgili birimlerle yapacağımız görüşmelerin ardından bu sorununuzu en yakın zamanda çözeceğiz" dedi.
Körfez İskenderun Spor kulüp Başkanı Kazım Aydın ve yönetim kurulu üyelerininde hazır bulunduğu sabah kahvaltısında, takım kaptanı Ercan Güneri, yaptığı ziyaretten dolayı Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Vedat Tosun, Belediye Meclis üyeleri ve diğer davetlilere teşekkür etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet