Skip Navigation Links

Beş Temmuz İlkokulu’nda Kan Değişimi

Türkiye’de eğitim-öğretim veren tüm okullarda okul aile birliği yönetim kurulu seçim heyecanı yaşandı.

Beş Temmuz İlkokulu’nda Kan Değişimi

Eğitim   A+a-

Okul, veli ve öğrenci üçgeninde köprü vazifesi gören, okul aile birliği yönetimleri, öğrencilerin daha iyi şartlarda öğrenim görmesi, okulun eğitim-öğretim kalitesinin diğer okullardan daha iyi konuma gelmesi için çalışıyorlar.
İskenderun Beş Temmuz İlkokulu da okul aile birliği yönetim kurulu seçimini yaptı.
Melis Kesik’in; Tülin Gökpınar, Veda Turaç, Eda Boynuyoğun, Sinem Korkmaz, Gökçe Dokuzoğlu, Selda Ergen, Gökmen Sunar, Songül Has, Sercan Şirin, Gülbahar Atçı ile birlikte göreve getirildiği seçimde, İskenderun Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu ve okul müdür yardımcıları Nilüfer Düzen, Hüseyin Beyin de hazır bulundu.
Yağışlı hava ve saatlerin geri alınmasıyla saati şaşıran velilerin geç gelmesi dahi seçim heyecanını etkilemedi.
Okul Müdürü Fikret Türkoğlu, yeni seçilen okul aile birliği yönetim kurulunu odasında ağırladı ve yeni görevlerinde başarı dileyerek, Hatay’ın en gözde okullarından birisi olan Beş Temmuz İlkokulu’nun başarısı için çalışacak ekibe her zaman yardımcı olmaya hazır olduğunu söyledi.
Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu, başarılı bir dönem geçiren Gülçin Sürücü ve yönetim kuruluna da teşekkür etti. Gülçin Sürücü ve yönetim kurulunun önemli işlerin altına imza attığını ve ayrılırken de okul aile birliği yeni yönetimine de desteklerini sürdüreceklerinden emin olduğunu belirten Fikret Türkoğlu, her yeni dönemin okulun başarısı açısından yeni güzellikler getirmesi dileklerini ifade etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
ilker 25 Ekim 2015 Pazar
Yeni yonetime basarilar dilerim .Sayın müdürüm hanimefendilerin olduğu olduğu bir karede yan poz vermeyip ayakta durmayı tercih etseydi iyi olurdu.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet