Skip Navigation Links

İsim Değişikliğine Gittiler..

İskenderun Dağ Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin tüzüğünde yapılan değişiklik, derneğin onursal başkanı olan Belediye Başkanı Yusuf Civelek'in d

Gündem   A+a-

 

İskenderun Dağ Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin tüzüğünde yapılan değişiklik, derneğin onursal başkanı olan Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in de katılımıyla kamuoyuna açıklandı.

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun Dağ Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Nezih bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Dağ Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler, işadamı Bülent Kimyon ve derneğin yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i sıcak bir ilgiyle karşıladılar. Dernek Başkanı Ali Diler, ilk olarak söz alarak tüzükte yapılan değişikliklerden bahsetti. Diler, “Öncelikle hem belediye başkanımız hem de derneğimizin onursal başkanı Dr. Yusuf Civelek’e bizleri onure eden ziyaretinden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. Yönetim kurulu olarak tüzük değişikliğine gittik. Tüzükteki değişiklik sonrasında 9 olan yönetim kurulu üye sayımızı 15’e çıkardık. İkinci olarak da, üyelerimizden gelen yoğun istek üzerine derneğimizin ismini İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği olarak değiştirilmesine karar verdik. Söz konusu isim değişikliği İçişleri Bakanlığı tarafından onaylandıktan sonra yürürlüğe girecek. Yönetim kurulumuzda 11 köy ve mahalle muhtarımız, 4 de işadamımız var” dedi. Belediye Başkanı Yusuf Civelek de, derneğin önemli bir misyonu yerine getirdiğine dikkat çektiği açıklamasında, “İskenderun Dağ Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği önemli bir misyonu yerine getiriyor. Gördüğüm kadarıyla köylerimizdeki muhtarlarımız derneğimize üye. İskenderun’un il düzeyinde bir ilçe, dolayısıyla sınırları da geniş. Bizim kentimizin her bölgesine anında yetişme gibi bir durumumuz yok. Bu bakımdan dernek üyeleri tarafından köylerimizdeki sorunlar tarafımıza ulaştırılıyor. Biz de bu sorunlara çözüm yolları üretiyoruz. Yani derneğimiz köylerimizle aramızda bir köprü vazifesi üstleniyor” şeklinde görüş ortaya koydu. Ziyaret sohbet ortamında sürdü.


Dağ Köyleri başkan Civelek 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet