Skip Navigation Links

MHP'den AK Parti'ye Katılım

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mehmet Sağlam'ın daveti ile MHP'li Zeynep Acem ile çok sayıda arkadaşı AK Parti'ye katıldı

MHP'den AK Parti'ye Katılım

Gündem   A+a-

Zeynep Acem MHP'den istifa ederek aralarında Hanım Doğan, Elmas Atıcı, Yıldız Çolakol, Meryem Köksal ve Cemile Turgut'un da bulunduğu MHP'li grupla AK Parti'ye katıldı. Katılımcılara rozetleri İmparator Müzikhol'de düzenlenen törenle takıldı.
ACEM: "GÜN BİRLİK GÜNÜ"
Katılım töreninde konuşan Zeynep Acem, "Ülkemizin içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında hepimizin elini taşın altına koymamız gerektiği kanaatindeyim. Gün birlik günü, gün kardeşlik günü, gün istikrar için AK Parti çatısı altında toplanma günüdür. Bizleri bu vesile ile AK Parti çatısı altında toplayan Sayın Mehmet Sağlam'a çok teşekkür ediyorum" dedi.
"AK PARTİ BU MİLLETİNDİR"
AK Parti Adana Milletvekili Adayı Av. Mehmet Sağlam ise, adaylık süreci başladığında Zeynep Acem ile görüşmeleri olduğunu belirterek, "Türkiye'nin içinde bulunduğu durum itibarı ile Zeynep hanım ve arkadaşlarının AK Parti çatısı altında olmaları gerektiğini söyledim. Kendisi de hiç tereddüt etmeden arkadaşları ile görüşeceğini, arkadaşlarının da onayını aldıktan sonra bu işi yapabileceğini söyledi. Sonra görüşmelerini yaptı ve hiçbir zorluk çıkarmadan 'artık sen ben yok Türkiye var, hep birlikte AK Parti'ye geleceğiz' dedi. AK Parti kimsenin babasının malı değil. Kimsenin tapulu malı değil. AK Parti'yi kuran bu millettir AK Parti bu milletindir. Onun için gelecek AK Parti'de yerinizi alacaksınız. Bize düşen de sizin önünüzü açmak, sizinle beraber yürümektir" diye konuştu.
"DEVLETİMİZİN BEKASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"
Av. Mehmet Sağlam, 1 Kasım'a çok az zaman kaldığını hatırlatarak şöyle devam etti:
"Şu anda ülkemizin etrafı bir ateş çemberi ile sarılı. Şehit cenazelerinden dolayı televizyonlarımızı izleyemez hale geldik. Annelerimizin feryatlarını gördükçe yüreği olan televizyon seyredemiyor. Bu ateşin sönmesi lazım. Bu ateş sönmez ise eninde sonunda dönecek bizim evimizi de yakacak. Yanı başımızda Suriye örneği var. Bizim başımıza bir şey gelse bizi kabul edecek ülke de yok. Sizin güçlü, adaletli, eşit davranan bir devletiniz yoksa vallahi ne namus kalır, ne din kalır, ne iman kalır. Devletimizin bekası için elimizden ne geliyorsa yapacağız."
Törene , AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, AK Parti Adana Milletvekili Adayları Müberra Kara ve İbrahim Dölek'te katıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet