Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mersin Tıme 2 Yaşında

Mersin'de haftalık olarak yayın hayatını sürdüren Mersin Time Gazetesi,ikinci yıl dönümünü kutladı

Mersin Tıme 2 Yaşında

Medya   A+a-

Suphi Öner Öğretmenevi'ndeki kutlama törenine, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, eski Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar, sivil toplum örgütü temsilcileri, bürokratlar ve gazeteciler katıldı.
Gecede konuşan eski Bakan Elvan, gazeteciliğin zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu söyledi. Mersin'deki gazetecileri bu anlamda kutladığını ifade eden Elvan, "Gerçekten her biri büyük bir fedakarlık içerisinde doğru ve zamanında haberleri vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışıyor. Elbette basınımızın, hele hele yereldeki basınımızın gelişmesi bizi mutlu eder. Bu konuda üzerimize düşen bir sorumluluk varsa, bunu da severek yapmaya hazırız. Yerel basını gerçekten önemsiyoruz. Çünkü soruna en yakın olan basın mensupları, özellikle yerelde ve gerçek sorunun ne olduğunu en kısa sürede tüm dünyaya aktarabilen bir alt yapısı var. O nedenle yereldeki basının güçlenmesi demek, Mersin'in daha fazla görünürlüğünün sağlanması, daha fazla kamuoyunda yer almanı anlamına geliyor. Ben ikinci yılını dolduran Mersin Time Gazetesi'nin sahibi ve çalışanlarını kutluyorum" dedi.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal ise, bugün Anadolu'nun sesi olan bir gazetenin yaşamına devam etmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Gazeteci, hayatın tanığı, içinde bulunduğu koşulları doğru tahlil ederek gördüğünü anlatan kişidir. O nedenle gerçekten çok önemli ve kutsal bir görev yapmaktadır. Biz Anadolu'nun gür ve güçlü sesi olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Mersin Time İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Esra Irmak, iyi olmanın kolay, ancak iyi kalmanın zor olduğunu vurgulayarak, "Uzun ve zorlu bir süreç olan 2'nci yılımızı geride bıraktık. İstikrarımızdan ve güvenirliliğimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğimizin ve nice yıllar kutlayacağımızın bilinmesini istiyorum. Başta Mersin Time'nin değerli yazarları olmak üzere tüm okurlarımıza bugünlere gelmemizde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.
Gecede ayrıca, meslekte 40'ncı yılını dolduran Mersin Gazetesi sahibi Selahiddin Akkuş'a plaket taktim edilirken, ikinci yıl pastası kesildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş