Skip Navigation Links

Kopan Elektrik Teli Öldürüyordu!

İskenderun'da kentin en işlek caddesi Şehit Pamir'den ara sokağa giden iki elektrik direği arasındaki tel koptu, altından geçen vatandaşlar büyük tehl

Gündem   A+a-

Kopan Elektrik Teli Öldürüyordu!
İskenderun’da kentin en işlek caddesi Şehit Pamir’den ara sokağa giden iki elektrik direği arasındaki tel koptu, altından geçen vatandaşlar büyük tehlike atlattı
 
Sürekli aynı yerde telin kopması ve ölüm tehlikesi yaşadıklarını belirten çevre esnafı TEDAŞ’a tepki gösterdi.
 
Savaş Mahallesi Şehit Oğuz Yener Caddesi ile Şehit Pamir Caddesini birbirine bağlayan 58 sokakta son altı ayda üçüncü kez elektrik teli kopması sonucu bir kez daha çevre esnafı ile vatandaşlar ölüm tehlikesiyle karşı karşıya geldi.
Şehit Pamir Caddesinin karşı yakasındaki direk ile trafiğe kapalı ara sokaktaki diğer dikeğe bağlı enerji nakil hattı kopunca tel müşterilerine çay servisi yapan çaycının ayakları dibine gürültüyle düştü. Korku ve heyecan yaşayan çaycı Münir Dik, “Üzerime düşüyordu, çok korktum. TEK’i o kadar aradım kimse gelmedi, telefonu bile kaldırma zahmetinde bulunmuyorlar. Birinin mi ölmesi gerekiyor, hemen gelmeleri için. O kadar mı duyarsızız. Ben hayatımda hiç bu kadar korkmadım” diye tepki gösterdi.
AKIM VARKEN TELİN ÜZERİNDEN ATLAYARAK GEÇİLDİ
Kopması sonucunda yere düşen ve habersizce üzerinden atlayarak vatandaşların geçtiği elektrik telinde akım oluğu olay yerine gelen TEDAŞ ekiplerinin uyarısıyla anlaşıldı. Dakikalarca yerde kalan elektrik telinin üzerinden çok sayıda vatandaş habersizce geçti. Ekipler bölgedeki elektriği kesmesiyle tehlikeli durum noktalandı. Bu arada kopan tel Şehit Pamir caddesinde trafiği de aksattı. Bir minibüsün üzerinden geçirilmek istenen tel, aynı aracın arka rüzgarlığına takıldı, uyarılan şoför geri geri giderek kablo kurtarıldı. Trafik ekiplerinin müdahalesiyle bir süre araç trafiği durduruldu. Kopan tel devre dışı bırakıldı.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet