Skip Navigation Links

Aosb Yöneticilerinden Kök Hücre Bağışı

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi çalışanları Kök Hücre bağışında bulundu

Aosb Yöneticilerinden Kök Hücre Bağışı

Sağlık   A+a-

Sağlık Bakanlığı ve Türk Kızılayı işbirliği ile hayata geçirilen, Türkök Projesi kapsamında, kök hücre bağışçısı toplamak için yola çıkan Kök Hücre Koordinasyon Merkezi'ne, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı da destek verdi.
AOSB Başkanı Bekir Sütcü, Bölge Müdürü Mustafa Keskin, İK ve İdari İşler Müdürü Ayhan Uçak ile Bölge çalışanları projeye kök hücre bağışında bulunarak katkıda bulundu. Türk Kızılayı Adana Şubesi, AOSB Başkanı Sütcü'ye Türkök kampanyasına bağışçı olarak öncülük yapması ve kampanyaya sağladığı destek nedeniyle plaket verdi.
Aralarında, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Türk Kızılayı Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Tunçhan Demir, Gönüllü Kök Hücre Bağışçısı Yetkilisi Özge Er ve Kızılay Adana Şubesi yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu heyet AOSB Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, ziyaret sırasında Türkök Projesi kapsamında sürdürülen kampanyaya destek veren AOSB Başkanı Bekir Sütcü'ye hazırlanan plaketi verdi.
HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDE
Saygılı, Türkök projesinin Türkiye'de kemik iliği nakli için uygun bağışçı bekleyen hastaların yaşam umudu olduğunu hatırlatarak, "AOSB Başkanlığımız bu konuda örnek bir toplumsal sorumluluk örneği gösterdi. Bölge Başkanımız ve Bölge Müdürümüz de dahil olmak üzere AOSB camiası olarak kök hücre bağışında bulundular. Topluma örnek olmasını dilediğimiz bu davranışları her türlü takdirin üzerindedir" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet