Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'İskenderun'da Turizm Her Yönüyle Yapılabilir'

Turizm haftası tüm yurtta olduğu gibi İskenderun'da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Gündem   A+a-

 
“İskenderun’da Turizm Her Yönüyle Yapılabilir”
 
Turizm haftası tüm yurtta olduğu gibi İskenderun’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Kutlama programı çerçevesinde Atatürk anıt alanında çelenk sunma töreni düzenlendi. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun İlçe Turizm Müdürü Özgür Durmaz ve İskenderun turizm ve tanıtma derneği başkanı Sabahattin Uygun anıt alanına çelenk sundular.
Ardından saygı duruşunda bulunuldu, istiklal marşı okundu. Kutlama programı daha sonra İssos otelde düzenlenen kokteylde devam etti.
Bölgede turizmin gelişmesi için, dernek olarak aktif bir şekilde çalışma yürüttüklerini belirten İskenderun turizm ve tanıtma derneği başkanı Sabahattin Uygun, “ Bu konuda sürekli toplantılar yapıyoruz. Aldığımız kararları yetkili mercilere iletiyoruz. İskenderun da turizm her yönüyle yapılabilir. Bu konuda yatırımcılara, girişimcilere her zaman destek olmaya hazırız” dedi.
İlçe Turizm Müdürü Özgür Durmaz ise, Hatay’ın turizm anlamında önemli bir şehir olduğunu belirterek turizmcilere ellerinden geldiğince destek olduklarını söyledi.
İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, İskenderun da turizm gelişmesi için belediye olarak çalışma yürüttüklerini belirterek, “ İskenderun hem sanayi hem de turizm anlamında önemli gelişmeler kaydediyor. Bölgemizde turizmin gelişmesi için acil olarak 5 yıldızlı otellere ihtiyaç var. Bu konuda otel yapım çalışmalarıyla ilgili olarak yatırımcılara her zaman destek olmaya hazırız” dedi.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise, Hatay’ın turizm master planının hazırlandığını belirterek , “ bu konuda valiliğimiz bir çalışma yürütüyor. Hatay’ın geneli itibariyle envanter çalışmaları yapıldı. İskenderun deniziyle, yaylalarıyla önemli bir turizm potansiyelini içinde barındırıyor” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmalarının ardından davetliler fikir alışverişinde bulundular. Düzenlenen kokteyle İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belediye Başkanı DR. Yusuf Civelek İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, İskenderun turizm ve tanıtma derneği başkanı Sabahattin Uygun, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri, otel işletmecileri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş