Skip Navigation Links

Belen'de Muhtarlarla Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Mahalle Muhtarları ile genel bir değerlendirme toplantısı düzenledi.

Belen'de Muhtarlarla Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Belen   A+a-

Göçmen Resturantta yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.Salih AYGÜN, Emniyet Amiri Ali ÇOLAK İle Mahalle muhtarları katıldı.

 

                Toplantıda söz alan Emniyet Amiri ÇOLAK, yaklaşan seçimlerle ilgili alınan tedbirler çerçevesinde seçim günü yapılması gereken hususlarla, yayla sezonunun sona ermesi nedeni ile hırsızlık olayları ile ilgili muhtarlarımızın duyarlı olması gereken hususları açıkladı. İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. AYGÜN, seçim çalışmaları ve özellikle Suriye uyruklu vatandaşların akrabalarının yanlarına gelerek kalmaları veya kırsalda çalışmak amacı ile gelenlerin mutlaka güvenlik birimlerine bildirilmesi hususuna duyarlı olunması istenildi. Belediye Başkanı VURUCU ise mahallelere yapılacak hizmetlerle ilgili işbirliği yapılmasının önemini vurgulayarak, Büyükşehir Belediyesi hizmet alanı ile ilçe Belediyesi hizmet alanlarının vatandaş tarafından henüz idrak edilemediği, bu konularda muhtarlarımız kanalı ile vatandaşlarımızın aydınlatılması, ayrıca dolgu ve hafriyat malzemelerinin gelişigüzel ortamlara döküldüğü, özellikle yol kenarlarında çirkin bir görüntü ve çevre kirliliğine sebebiyet verildiği, bu gibi durumlarda muhtarlarımızın Belediyeye bilgi vermelerini isteyerek, Bakras Mahallesinin Kentsel Dönüşüm kapsamına alınması çalışmalarına başlandığı hususlarını ifade etti.

                Kaymakam AYDIN da; 2015 yılı içerisinde ikinci kez Milletvekili genel seçimleri yapılacağını, bundan önceki yapılan seçimlerin ilçemizde huzur içerisinde gerçekleştirildiğini, bu seçimlerin de aynı şekilde sonuçlandırılması için tüm tedbirlerin alındığını, muhtarlarımızın oy verme günü mahallelerindeki okullarda bulunmalarını, yaşanacak herhangi bir olumsuz durumu derhal yetkililere bildirmelerini, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yakacak kömür yardımı dağıtımına ilişkin bilgi vererek , özellikle kaçak inşaatların önlenmesine yönelik olarak Muhtarlarımızın dikkat ve özen göstermelerinin gerekliliği üzerinde durarak konuşmasını tamamladı.

 

                Toplantı muhtarlarımızın talep ve sorunlarının dinlenmesi ile sona erdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet