Skip Navigation Links

PTT Başmüdürü Baybunar:'119 Noktada Hizmet Veriyoruz'

Hatay PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar, 15'i merkez müdürlüğü olmak üzere toplam 119 noktada halka hizmet verdiklerini ifade etti

PTT Başmüdürü Baybunar:'119 Noktada Hizmet Veriyoruz'

Gündem   A+a-

Baybunar, Hatay Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Baybunar, PTT'nin 23 Ekim 1840 yılında hizmete başlayan, köklü bir geçmişe ve kültürel mirasa sahip olan bir kuruluş olduğunu söyledi.
Kuruluşlarının 175. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Baybunar, "Hizmette sınır tanımayan bir anlayışla aziz milletimize 2 asra yakın süredir hizmet sunmaya devam etmekte olan PTT, 175'inci yılını geride bırakırken, yeni hizmet organizasyon yapılanması ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi olarak hizmet yolculuğunu sürdürmektedir" dedi.
1995 yılında Telekom kısmının ayrılmasından sonra PTT'nin faaliyetlerine sürekli yenilerini ekleyerek halka hizmet vermeye devam ettiğinin altını çizen Baybunar, "Bugün posta ve kargo işlemleri ile birlikte hemen tüm bankacılık ve sigortacılık işlemlerini yapan, PTTCell, HGS gibi çok çeşitli alanlarda yaygın hizmet ağı ile milletimizin hizmetinde olan bir PTT var. Tüm dünyada haberleşme ve iletişim alanında yaşanmakta olan gelişmeleri yakından takip ederek, posta, banka, kargo ve lojistik sektöründe ülkemizin her köşesinde hizmet vermekte olan kuruluşumuz, ilimizde de 15 merkez müdürlüğü, 38 Şube, 66 acente olmak üzere toplam 119 iş yeri ile faaliyetini sürdürmekte. Kuruluşumuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışanlarımızı şükran ve saygıyla anıyoruz. Süratli, güvenli, kaliteli hizmet ilkesiyle çalışan tüm mesai arkadaşlarımı kutlar, 175'inci kuruluş yıldönümünün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim."
PTT'nin 175. Kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Başmüdür Beytullah Baybunar'a, İnsan Kaynakları Müdür Vekili Erdem Aslan, İşletme Birimi Müdür Vekili İsmail Cesur ve Destek Hizmetleri Müdür Vekili Rıza Körmezli eşlik etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet