Skip Navigation Links

İTSO Binasını Hisarcıklıoğlu Hizmete Açacak

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin Meclis üyelerine açılış ile ilgili bilgi vererek kent halkına yakışır bir binayı kazandırmanın

Gündem   A+a-

İTSO Başkanı Halil Şahin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağı bir törenle Yeni Binalarını 4 Mayıs’ta hizmete açılacağını belirterek tüm üyeler ile kent halkını yanlarında görmek istediklerini bildirdi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin Meclis üyelerine açılış ile ilgili bilgi vererek kent halkına yakışır bir binayı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
4 Mayıs günü düzenleyecekleri törenle yeni hizmet binalarının hizmete açılacağını bildiren İTSO Başkanı Şahin “Açılışa Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da katılacak. Yönetim olarak İskenderun’a yakışır bir hizmet binası kazandırdık. Buna yakışır görkemli bir açılış için başta meclis üyelerimiz, meslek grupları, tüm üyelerimiz ile İskenderun halkının bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayacaklarını bekliyoruz” dedi.
Şahin ayrıca yeni hizmet binasının açılış töreni kapsamında Vergi dairesinde kurumlarda ve kişilerde ihracatta ilk beşe giren firmalara da ödül töreni düzenleyeceklerini vurgulayarak “Onun için açılışa gelirken herkes yanında üyemizle birlikte üç beş arkadaşı ile meslek grubundaki arkadaşlarını da getirin, davet edin aramızda görmek istiyoruz. Ödül alsa da almasa da biz herkesi davet edeceğiz. Bu binaya, bize yakışır görkemlilikte bir açılış olsun” şeklinde konuştu.
İTSO meclis üyelerinden konuya hassasiyetle yaklaşılmasını isteyen Şahin, “Ben ayda bir geliyorum, siz her gün buradasınız açılış nasıl geçerse, iyi olursa da, sönük olursa da sizler muhatapsınız, çünkü siz otuz gün bu kenttesiniz düşünün” şeklinde şakadan karışık mesajını verdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet