Skip Navigation Links

İsmet İnönü Mahallesi'nde halk çeşmesi de yapıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek içmesuyu şebeke inşaatı döşeme çalışmasını yerinde inceledi

Gündem   A+a-

 
İsmet İnönü Mahallesi’nde halk çeşmesi de yapıldı
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek içmesuyu şebeke inşaatı döşeme çalışmasını yerinde inceledi
 
İskenderun Belediyesi’nin kazandırdığı tesisler için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.
Toplu açılış ve temel atma töreni kapsamında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve milletvekilleri, İskenderun’un en acil ve hayati sorununun çözümü amacıyla İsmet İnönü Mahallesi’ndeki içmesuyu şebekesi döşenme çalışmasını yerinde inceledi.
İçmesuyu şebekesi döşenme inşaatı inceleme gezisinde, Belediye Su Kanal Müdürü Garip Sönmez, içmesuyu şebeke inşaatı döşeme çalışmasını yapan SMS İnşaat yetkilisi Serhat Öztürk, şebekede kullanılan duktil boruların firması Samsun Makine yetkilileri Adnan Yücel ve Faruk Pehlivanlı da hazır bulundu.
İsmet İnönü Mahallesi’nde İskenderun Belediyesi’nce yeni yapılan halk çeşmesinde elini yıkayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, içmesuyu şebekesi döşeme inşaatı çalışmasına emeği geçen personeli kutladı.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, kültürümüz olan halk çeşmelerinin sayısının arttırılacağını söyledi.
İskenderun’un en acil sorununun su sıkıntısı olduğunu, halkın musluktan su içemediğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, içmesuyu şebekesinin çok eski olması nedeniyle yüzde 70 su kaybı yaşandığını anlattı.
Göreve gelir gelmez ilk olarak su sorununun çözümüyle işe başlandığını söyleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İçmesuyu şebekesinin döşenme çalışması başladı. Halkımız musluktan sürekli akan ve içilebilir suya kavuşacak” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet