Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Erzin Kent Konseyi Başkanlığına Elmasoğlu Seçildi

Hatay'ın Erzin ilçesi Kent Konseyi Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.Genel kurulda Kent Konseyi Başkanlığı'na Av. Ökkeş Elmasoğlu seçildi

Erzin Kent Konseyi Başkanlığına Elmasoğlu Seçildi

Gündem   A+a-

Erzin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen genel kurul toplantısına, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Erzin Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Erzin Kent Konseyi üyeleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından divan başkanlığını seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Kent Konseyi Kurucu Başkanı Av. Akif Özer, katip üyeliklere ise Kürşat Kunt ve Hamdi Geçer seçildiler. Erzin Kent Konseyi sözcüsü Av. Ökkeş Elmasoğlu bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Daha sonra gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Genel kurulda tek aday olan Av. Ökkeş Elmasoğlu açık oylama sonucu Erzin Kent Konseyi başkanlığına seçildi.
Erzin Kent Konseyi Kurucu Başkanı Av. Akif Özer'in daha önce istifa etmesinin ardından geçici başkanlığı en yaşlı üye sıfatıyla Mustafa Vural yürütüyordu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş