Skip Navigation Links

Halkın Vekili Yeşildal

Ak Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, dün başladığı Yayladağı ilçesi mahalle ziyaretlerine devam ederken, ortaya ilginç görüntüler de çıkıyor.

Halkın Vekili Yeşildal

Gündem   A+a-

Ak Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, dün başladığı Yayladağı ilçesi mahalle ziyaretlerine devam ederken, ortaya ilginç görüntüler de çıkıyor. Yeşildal bugünkü ziyaretleri sırasında tarlada zeytin toplayan çiftçilere yardım ederek zeytin topladı, ardından nar ekşisi yapan mahalle sakini kadınlara yardım etti.

Yayladağı'na bağlı Aşağıpulluyazı, Yukarıpulluyazı, Ayışığı ve Kışlak Mahalleleri'ni ziyaret eden Yeşildal, halkın sevgi gösterilerine, vatandaşla kucaklaşarak cevap verdi. Yeşildal ziyaret ettiği mahallelerde yaşlıların ellerini öpüp hayır dualarını alırken, gençlerle de kucaklaşarak sorunlarını dinledi.

Her fırsatta halktan biri olduğunu kanıtlayan, doğallığı ve mütevazılığıyla herkesin gönlünde taht kuran Yeşildal, zeytin hasadı yapan bir vatandaşı bahçesinde ziyaret ettikten sonra hasat çalışmalarına destek oldu. Daha sonra nar ekşisi yapan bayanları ziyaret eden Yeşildal eline aldığı kevgirle nar ekşisi kazanının başına geçti ve ekşinin yapılmasına katkı sundu. Yeşildal'a ziyaretleri sırasında Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan ile Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet