Skip Navigation Links

Arsuz’lu Muhtarlar Bilgisayarlarına Kavuştu

Muhtarlardan gelen talep üzerine en büyük ihtiyaçları olan bilgisayar ve yazıcıları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş,

Arsuz’lu Muhtarlar Bilgisayarlarına KavuştuWeb
TV

Gündem   A+a-

Arsuz ilçesi muhtarlarına bilgisayar ve yazıcılarını hediye etti. 

Muhtarlara bilgisayar dağıtımı töreninde CHP Hatay milletvekili Mevlüt Dudu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş,  CHP Hatay milletvekili adayı Riyat Kırmızıoğlu, CHP il başkanı Ertuğrul Gün, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Büyükşehir Meclis Üyesi Yıldız Bor ve çok sayıda muhtar katılım gösterdi.

Büyükşehir belediyesinin çözüm ortağı olan muhtarların ihtiyaçlarına önem veren başkan Savaş, bilgisayar dışında muhtarların birçok sıkıntısını ve ihtiyaçlarını anında çözerek sıkıntıları gideriyor.

Başkan Savaş bilgisayar ve yazıcı hediye ettiği muhtarlardan, bilgisayar ekranlarına ailelerinden bir bireyin fotoğraflarını koymalarını isteyerek hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.

Bilgisayar dağıtımı öncesi ve sonrası muhtarları dinleyen Başkan Savaş, sorunların çözümü noktasında hızlı hareket ettiklerini ve çözüm odaklı çalışmalarının Hatay’ın dört bir yanında devam ettiğini söyledi.

Bilgisayarların hediye edilmesinin ardından toplu bir şekilde anı fotoğrafının çekilmesiyle program son buldu.

 

Arsuz’lu Muhtarlar Bilgisayarlarına Kavuştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet