Skip Navigation Links

Para geçmeyen Market Samandağ’da Açıldı

Samandağ belediyesi ve Hatay büyükşehir belediyesi tarafından kurulan sosyal market görkemli bir törenle hizmete girdi.

Para geçmeyen Market Samandağ’da Açıldı

Yaşam   A+a-

Samandağ Belediyesi Kadın danışma merkezi gönüllüsü Hülya Nehir,Nazan Savaş,Suzan Dudu,CHP Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz,CHP Samandağ Kadın Kolları Başkanı Remziye Rencüzoğulları Ve il,kadın kolları üyesi kadınların  ön planda olduğu açılışa çok sayıda davetli katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap,Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş,CHP Hatay Milletvekili Topal ,24.Dönem Hatay Milletvekili Milletvekili Refik Eryılmaz,Adayları Servet Mullaoğlu,Riyat Kırmızıoğlu,Bilgen Duman, ve çok sayıda davetli katıldı.

Samandağ Belediyesi Kadın danışma merkezi gönüllüsü Hülya Nehir:”Sosyal  Market   ile, ihtiyaç sahibi insanların giyecek, ayakkabı, çanta ve bazı ev eşyalarının karşılanması hedefleniyor. Bu eşyaların bir kısmı daha önce az kullanılmış, yıkanmış ve ütülenmiş bir şekilde markette alıcılarını beklerken, bir kısmının ise daha önce hiç kullanılmamış, henüz etiketleri üstünde olan mallardan oluşuyor.Bu proje Hatay BŞB ile Samandağ Belediyesi işbirliği ile gerçekleşti.”dedi

Hülya Nehir konuşmasının devamında:”İnsanlara bu yolla da dokunmak istedik.Biz Samandağ Belediyesi olarak daha önce da Kadın Danışma Merkezimiz üzerinden esas faaliyetimiz olmamasına rağmen bu işlerle amatörce ilgileniyorduk.Şimdi artık merkezimiz var ve daha profesyonelce ilgileneceğiz. İnsanlık için  Maneviyatın çok önemli olduğuna inanıyor ve  Doğan Cüceloğlu’nun  tarifiyle insanın kendini aştığı yer olarak görüyoruz.Sosyal   Belediyeciliğe inanan bir Belediyecilik anlayışı ile insanlara dokunan bir çok projeyi yavaş , yavaş hayata  geçireceğiz.”dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş:”Samandağ Sosyal market çalışmasını Samandağ Belediyesiyle beraber gerçekleştirdi. Hatay’da büyükşehir belediyesi adı altında başlattığımız bu çalışmada ilk defa kardeş belediyemiz olan Samandağ  belediyesiyle ortaklaştık.”dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal,CHP Hatay Milletvekilli adayları kısa konuşmalar yaptılar.Bu çalışmayı  gerçekleştiren Nazan Savaş Ve Hülya Nehir’e,belediye emekçilerine  teşekkür ettiler.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet