Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gül; Muhtarlarımız Gönlümüzün Sarayındadır...

Milliyetçi Hareket Partisi 2. Sıra Milletvekili adayı İbrahim Gül Erzin'de Muhtarlarla yaptığı istişare toplantısında

Gül; Muhtarlarımız Gönlümüzün Sarayındadır...

Gündem   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi 2. Sıra Milletvekili adayı İbrahim Gül Erzin'de Muhtarlarla yaptığı istişare toplantısında MHP'nin Erzin'de birinci parti olacağını söyledi.

Milletvekili adayı İbrahim Gül beraberinde Milletvekili adayı Mehmet Akif Terzi, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Erzin MHP İlçe Başkanı Müzeyyen Akın ile Erzin'de Muhtarlarla  sabah kahvaltısında bir araya gelen İbrahim Gül yaptığı konuşmada;

"Muhtarlarımız demokrasimizin olmasa olmazlarıdır. Vatandaşımızın hizmetle buluştuğu en küçük  birimdir. Gerçi biz Sayın Cumhurbaşkanımız gibi muhtarları saraylarda ağırlayamıyoruz ama onlar bizim gönlümüzün sarayındadırlar. İnşallah onlarda verdikleri hizmetlerle halkımızın gönül saraylarında olacaklardır. MHP iktidarında muhtarlarımızın imkanları daha da artırılacak, halka hizmet konusunda daha etkin hale getirileceklerdir. Bu konuda sözümüz DEVLET sözüdür" dedi.

İbrahim Gül konuşmasına şöyle devam etti; "Hatay'ımızın her noktasında olduğu gibi Erzin'imizde de MHP'ye olan ilgi alaka bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Halkımız çarenin MHP'de olduğu gerçeğini ve  ülkenin geleceğinin MHP'de olduğunu görmektedir. İnşallah partimiz Erzin'de birinci parti olacaktır. Hatay'da ve ülke genelinde büyük bir atılım yapacaktır. MHP Erzin'in geleceğidir, MHP Hatay'ın geleceğidir, MHP Ülkemizin geleceğidir. Zaten bu düşünce ile seçim sloganımızda 'ÜLKENİN GELECEĞİNE OY VER MHP YE OY VER' şeklindedir." dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar