Skip Navigation Links

Amatör Spor Haftası Sona Erdi

Kilis'te, Gençlik Spor Bakanlığının her yıl düzenlediği Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesindeki yarışmalar sona erdi

Amatör Spor Haftası Sona Erdi

Spor   A+a-

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde de 16 branştaki faaliyetler birbirinden renkli ve heyecanlı yarışmalara sahne oldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Atletizm,Badminton,Basketbol,Bilek Güreşi,Bocce,Jimnastik,Güreş,Halter,Judo,Karate,Kort Tenisi,Masa Tenisi,Satranç,Taekwondo,Voleybol ve yüzme olarak yapılan etkinlikler yoğun katılımla gerçekleşti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, Gençlik Spor Bakanlığının her yıl düzenlediği etkinlikler çerçevesinde, 16 branşta yarışmalar düzenlendiğini ifade ederek, "Bu yarışmalar fair play çerçevesinde geçmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Sporun birleştirici öznesi olan sevgi, saygı, dostluk, kardeşlik anlayışını oluşturmak adına yapılan yarışmalarımız amacına ulaşmıştır. Buradaki amacımız, bu tip faaliyetler ile toplumumuzu bir araya getirmek, saygı ve sevgi çerçevesinde etkileşimi oluşturmak ve yetenekli olan sporcularımızı keşfedip büyük turnuvalara hazırlamaktır. Bu yapmış olduğumuz etkinliklerimize halkımızın yoğun ilgi ve teveccüh göstermesi ilimizde spora olan ilginin ve alakanın karşılığıdır. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet