Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTB'dan Van'a Elli Bin Lira'lık Yardım

İskenderun Ticaret Borsası yaptığı yazılı bir açıklama ile, 23 Ekim de Van ve çevresinde meydana gelen 7.2 şiddetindeki deprem sonrası 'Başbakanlık Va

Gündem   A+a-

İTB’dan Van’a Elli Bin Lira’lık Yardım
 
İskenderun Ticaret Borsası yaptığı yazılı bir açıklama ile, 23 Ekim de Van ve çevresinde
meydana gelen 7.2 şiddetindeki deprem sonrası ‘Başbakanlık Van Depremi İnsani Yardım Fonu’ hesabına Elli Bin Lira nakdi yardım yapıldığını açıkladı.
İskenderun Ticaret Borsası adına açıklama yapan Genel Sekreter Engin Vayısoğlu, yardımın 26 Ekim 2011 günü yapıldığını fakat o günlerde yardımı açıklamak istemediklerini belirtti. Ticaret Borsası’ndan yapılan açıklama şöyle: “23 Ekim 2011 günü ülkemizi derinden üzen Van depreminin yaşadık. Van ve çevresinde yaşanan eşimizin, dostumuzun, kardeşlerimizin sıkıntısı bizim sıkıntımız oldu. İskenderun Ticaret Borsası olarak hemen toparlanarak yardım kararı aldık. Ancak yaptığımız yardımı açıklamadık. Üyelerimizden gelen talep ve medyamızın bu konudaki hassasiyetini paylaşmak adına yaptığımız yardımı sizler vasıtasıyla kamuoyuna paylaşıyoruz.
İskenderun Ticaret Borsası olarak 26 Ekim günü ‘Başbakanlık Van Depremi İnsani Yardım Fonu’ İskenderun Ziraat bankası Şubesindeki hesabına 50.000.00 TL (Ellibin Lira) nakit olarak yatırılmıştır.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş