Skip Navigation Links

Aladağ'da Velilere Eğitim Bilişim Ağı Projesi Eğitimi

Adana'nın Aladağ ilçesinde,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktaş tarafından velilere Eğitim Bilişim Ağı Projesi (EBA) tanıtıldı

Aladağ'da Velilere Eğitim Bilişim Ağı Projesi Eğitimi

Eğitim   A+a-

Sinanpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitim programında konuşan Aktaş, projenin FATİH Eğitim Projesi'nin bir parçası olduğunu kaydetti. EBA sayesinde öğrencilerin birçok e-kitap, görsel ve işitsel kaynağa ulaşabileceğini anlatan Aktaş, şu bilgileri aktardı:
"Öğrenciler 'haberler bölümü' ile yaptıklarını tüm Türkiye'ye ve Dünya'ya duyurabilecekler ya da diğer okullarda yapılan etkinlikleri takip edebilecekler; e-İçerik Bölümü ile EBA'nın dışındaki eğitim kaynaklarına erişim sağlayıp bu kaynakları kullanabilecekler; e-Dergi bölümü ile okullardaki yayınlanan dergilerden, Bilim Çocuk, Meraklı Minik, Bilim Teknik gibi bir çok dergiyi okuyabilecekler; e-Kitap bölümünde derste işledikleri tüm kitapların e-kitap hallerini bulabilecekler; video, görsel ve ses bölümlerinde zengin içerikli bir çok eğitim materyaline ulaşabilecekler ve bunları derslerinde kullanabilecekler. Ayrıca Bilişim Ağı'nda E-Kurs modülü de bulunuyor. Bu kurslar, okullarımızda hafta içi ve hafta sonları devam ediyor. Bu kurslardan hangi ad altında olursa olsun herhangi bir ücret talep edilmiyor. Aladağ' da bu kurslarda hali hazırda bin 571 öğrenci öğrenim görüyor."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet