Skip Navigation Links

İmalatçılar Bayrak Yetiştiremiyor

Adana'da bayrak imalatçısı Salih Fidancan, son zamanlarda artan terör olayları ve seçim atmosferi nedeniyle Türk Bayrağı stoklarının eridiğini

İmalatçılar Bayrak Yetiştiremiyor

Gündem   A+a-

yeni siparişleri yetiştiremediklerini söyledi. Fidancan, kaliteli alpaka kumaş bulmakta sıkıntı çektikleri için, daha seri üretilen 'raşel' tipi kumaşa yöneldiklerini kaydetti.
Asker ve polise yönelik son birkaç aydır artan terör saldırıları nedeniyle yurt çapında tepkiler artarken, Türk Bayrağı satışları da tavan yaptı.
Çeşitli siyasi parti ve belediyeler de kent sokaklarını Atatürk ve Türk Bayrağı ile donatmaya başladı.
Sadece Adana'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk Bayrağı ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi dağıtıldı.
Bayrak imalatçısı Salih Fidancan, artan terör olayları nedeniyle ciddi satışlar yaptıklarını ve son 1 yıllık stoklarını erittiklerini kaydetti. Müşterilerin bayrağı hemen alıp pazarlamak istediğini ancak stokları bulunmadığı için bunun mümkün olmadığını anlatan Fidancan, yıllardır böyle yoğun bir satış olmadığını ifade etti.
YÜZ BİNLERCE BAYRAK DAĞITILDI
Türk Bayrağı'nın hakkının 'alpaka' kumaş olduğunu söyleyen Fidancan, bu kumaşı piyasada bulamadıkları için daha az kaliteli 'raşel' kumaşa yöneldiklerini belirtti. Vatandaşlara raşel kumaştan üretilmiş Türk bayraklarının dağıtıldığını aktaran Fidancan, bunun maliyetinin ortalama 2 lira olduğunu bildirdi.
Fidancan ayrıca, Adana'da 18 adet 2 bin 700 metrekarelik kaliteli alpaka kumaşlardan dev Atatürk posteri ve Türk bayraklarının da apartmanlara asıldığına dikkat çekti. Bu hizmetin iyi olduğunu ve halk tarafından beğenildiğini söyleyen Fidancan, Türkiye'nin terör yüzünden yaşadığı zor günlerde vatandaşlara karşı Atatürk posteri ve Türk Bayrağı'nın öne çıkarıldığını dile getirdi. Ürünlerin saklanmadığı için bir süre sonra kullanılamaz hale geldiğinden, kendilerine yine ihtiyaç düştüğünü kaydeden Fidancan, "Hayatta istemediğimiz, satışını yapmak istemediğimiz bir olay. Ancak herkes bayrak almak istiyor. Keşke ölü, cenaze olmasa da biz de bayrak satışı yapmasak" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet