Skip Navigation Links

Küçük Belediye Başkanı İsteklerini Sıraladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek koltuğunu kısa bir zaman için Kurtuluş İlköğreti

Gündem   A+a-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek koltuğunu kısa bir zaman için Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencisi Mevlüt Kabaklı’ye devir etti.

Başkan Civelek “ Çocuklar Ulu Önder Atatürk 23 Nisan’ı sizlere armağan etmiştir. Bayramlar kazanılmış zaferlerin taçlandırılmasıdır. Bu tacı koruyup taşımanın en önemli şartı, çok çalışmaktır. Çok iyi bir eğitimle, gelecekte, Türkiye’yi sizler yöneteceksiniz, bugün bizim oturduğumuz makamlarda, sizler bulunacaksınız.” Dedi.



Başkan Civelek, Belediye Başkanının koltuğuna oturan Mevlüt Kabaklı, ya isteklerini sordu. Başkan Mevlüt Kabaklı ise özellikle, park ve oyun alanlarının artmasını, halk otobüs ve dolmuşlarının neden olduğu gürültü kirliliğinin önlenmesini, çöplerin düzenli olarak toplanarak, geri dönüşümün sağlanmasını, 23 Nisan’da çocuk şenliklerinin yapılmasını ve okulunun önündeki küçük su birikintisi için özel önlem alınmasını istedi.

Başkan Civelek, “ Atalarımızın dediği gibi ‘çok gezen mi bilir çok okuyan mı ’ sözünü hatırlatarak 22 Nisan’ın Dünya Kitap Günü olması nedeniyle öğrenci konuklarına kitap hediye etti.

Toplu fotoğraf çekildikten sonra Başkan Civelek öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet