Skip Navigation Links

Yol Asfaltlayan Başkan Karalar'a Davullu Karşılama

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar,Karakuyu Mahallesi'nde 4 kilometrelik yolu asfaltladığı için mahalle halkı tarafından davulla karşılandı

Yol Asfaltlayan Başkan Karalar'a Davullu Karşılama

Gündem   A+a-

Beraberinde CHP Adana Milletvekili Aydın Uslupehlivan ve CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu ile birlikte Karakuyu Mahallesi'ne giden Başkan Karalar'ı mahalle halkı törenle karşıladı.
Davullu karşılama töreninin ardından bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Karalar, "Sizlere hizmet ettikçe bizler daha çok mutlu oluyoruz" dedi. Kendisine bu ziyarette eşlik eden Milletvekili Aydın Uslupehlivan ve İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu'yu vatandaşlarla tanıştıran Başkan Karalar, "Sizlere sunduğumuz hizmetleri yerinde incelemek üzere mahallenize geleceğimi söyleyince bize eşlik etmek istediler. Sizlerin sevincine ortak olmak için mahalleye birlikte geldik" dedi.
Vatandaşın bu hatırlatması üzerine sözlerini tekrar eden Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Karakuyu benim en az oy aldığım yer. Ama sizlerde ifade ediyorsunuz ki en çok hizmet ettiğimiz bölge de burası. İşte bu bizim yönetimdeki anlayışımızı en net şekilde ortaya koyan durumdur. Bizim yönetim anlayışımızda, 'az oy aldım' veya 'çok oy aldım' diye değil hizmete ihtiyaç olup olmadığına bakarız. Bu nedenle yıllardır ihmal edilen bu bölgeye göreve başladığımız ilk günden bu yana en çok belediyecilik hizmetini getirdik. Getirmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet