Skip Navigation Links

Evlilik Ve Aile Eğitimi Seminerleri Başladı

Kilis Belediyesi ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliği ile evli ve evlenecek olan kişilere 'Evlilik ve Aile Hayatı' konulu seminer verildi

Evlilik Ve Aile Eğitimi Seminerleri Başladı

Yaşam   A+a-

Seminer, Ahmet Rasim Caddesi'nde bulunan Kilis Belediyesi Hacı Hatice Kazancıoğlu Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Seminerde yeni evlenecek ve evli çiftlere mutlu bir birliktelik sürdürme, sorunsuz bir aile olmanın püf noktaları anlatıldı. Evliliğin sosyal yaşamın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğu ve dinimizin önemli hükümlerinden olduğu belirtildi. Hadisi şerifler ışığında evliliğin önemi anlatıldı. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden uzman kişiler tarafından verilen seminerde, evliliğin amacı, mutlu aile olmak, eşler arası iletişim, dinimizde evliliğin önemi evlilikte sıklıkla yaşanan sorunlar ve çözüm yolları ve aile içi şiddet konuları hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verildi.
Evlilik ve Aile seminerleri her hafta Salı günü 16:00-17:00 saatleri arasında, Hacı Hatice Kazancıoğlu Sosyal Tesisleri'nde, uzman ekipler tarafından verileceği bildirildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet