Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Amatör Spor Haftası Judo Kuşak Sınavları

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Amatör Spor Haftası' etkinliği

Amatör Spor Haftası Judo Kuşak Sınavları

Spor   A+a-

kapsamında ve Judo Federasyonu Adana İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan "Judo Kuşak Sınavı" gerçekleştirildi.
Judo Federasyonu Adana İl Temsilcisi Celal Cezayir Çiçek, Yüreğir Yavuzlar Spor Salonu'nda yapılan sınava yaklaşık 100 sporcunun katıldığını, sporcuların kuşak sınavı için aylardır çalıştıklarını ve büyük çoğunluğunun bir üst kuşağa yükseldiklerini söyledi.
Sporcuların bir üst kuşağa terfi etmek için performanslarını sergilediklerini ifade eden Çiçek, konuşmasında şunlara yer verdi:
"Kaliteyi artırmak için Yüreğir Serinevler Spor Salonu ile Çukurova Beyazevler Semiha Yücel Akdeğirmen Okulu'nda judo eğitime başladık. Bunun da meyvelerini almaya başladık. Sporcu ve velilerin ilgisi bizleri gelecek için umutlandırıyor. Bugün yaptığımız kuşak sınavlarında sporcularımız öğrenmiş oldukları stilleri burada uygulayarak hünerlerini sergilediler. Komisyon tarafından sınava tabi tutulup başarılı olan sporcular bir üst kuşağa yükseldiler. Judo branşında başarı grafiğini yükseltmek için müsabaka sayısını artıracağız. Asıl hedefimiz, kentimizden milli takımlara daha çok sporcu göndermektir."
Sınav başkanlığını Çiçek'in yaptığı komisyonun üyeliklerini ise Yusuf Uncular, Erdal Tosun, ile Emine Başdağ yaptı.
Çiçek, tesisin hazırlanması ve diğer konularda kendilerine destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve Spor Şube Müdür Halit Yılmazel'e teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar